Nuclear Winter

Akce Bratronice

Nuclear Winter
Zábava, párty
Další akce ve městě Bratronice

Nuclear Winter


Poslední velká párty na Raketové Základně Bratronice v roce 2017! Akce navazuje na úspěšný kreativní víkend NUCLEART a tradici zimní párty pořádané JUNKTOWN CREW. Chceme ukončit letošní sezónu na základně stylově, a proto jsme připravili pro všechny příznivce Junktownu, ale i širokou veřejnost, zimní párty s pořádným hudebním lajnapem!

CHILL V RADNICI
>>> FILM - DESKOVKY- ROCK’N’ROLL
Přes den nabídne Radnice své postapokalyptické zázemí pro všechny návštěvníky, několik kamny vyhřívaných místností. Ve velké společenské místnosti bude přes den probíhat filmová projekce a v průběhu večera párty osvěží rock'n'rolové pecky v podání minimálně jedné živé kapely.

HUDEBNÍ TEMNOTA V DÍŘE
>>> DEPRESE - BUNKR - TEMNO METAL
Od večerního soumraku do pozdních nočních hodin se budou z útrob bunkru linout temné hardcore, black a doom metalové tóny. Prozatím svou účast potvrdili VOLUPTAS a další kapely jsou v jednání. Počítáme, že Díra nabídne pro tento večer minimálně 3 kapely z těchto temných žánrů.
Během dne bude Díra sloužit jako částečně vyhřívané útočiště pro všechny účastníky akce. V případě většího zájmu o akci zvažujeme otevření druhého baru přímo v bunkru.

ART & JAM
Hudebně nadaní jedinci jistě ocení Díru, jako ráj pro jamování. Bunkr bude po celý den vybaven bicími, všemožnými nástroji i ozvučením.
Zároveň rádi poskytneme prostor každému kreativci, který by chtěl akci využil ke své tvorbě a nechal se inspirovat zimní bezútěšností postapo bizzaru, který základna rozhodně nabízí. Na základně se nachází množství materiálů, které můžeme po domluvě nabídnout umělcům k tvorbě.

#TERMÍN: 9. 12. 2017 od rána do rána!!!
#MÍSTO: RZ Bratronice (JunkTown) - Náměstí, Radnice & Díra
#DOPORUČENÉ_VSTUPNÉ: 100 Kč jako členský příspěvek
#BENEFIČNÍ_BAR: 2 druhy čepovaného piva (nejspíš ALE & ležák), svařák, alko i nealko všeho druhu - vše za příznivé ceny
#BENEFIČNÍ_GASTRO: Horká polévka / guláš, postapo eintopf a klasická nabídka grillu
#PŘIHLÁŠKA: Potvrzení účasti v události =)

Akce je organizována dobrovolníky z řad tvůrců i účastníků postapo festivalu JUNKTOWN a je zcela nezisková. Veškeré finance vybrané v rámci celé akce slouží pouze k pokrytí nákladů spojených s organizací akce a provozu areálu RZ Bratronice.
www.junktown.eu

----------------------------------------
Akce je realizována pod záštitou Občanského sdružení Alternativa II, z.s. na spolkové neziskové bázi dle stanov za účelem realizace spolkového poslání. Veškeré platby jsou přijímány Spolkem výhradně ve formě členských příspěvků na základě § 233 zákona č. 89/2012 Sb.
http://www.alternativa2.info/

Místo konání akce: RZB - raketová základna Bratronice, Za obcí v lese směr Nižbor, Bratronice
Datum začátku akce: 9. Prosince 2017 10:00
Datum ukončení akce: 10. Prosince 2017 03:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0588N 14.0111E

Případné změny si prověřte na webu akce Nuclear Winter

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
CAVEMAN
KD Vltava, Kralupy nad Vltavou
SHIRLEY VALENTINE
Společenské centrum Jesenice, Jesenice
Hypnotizér
KD Blaník, Vlašim