Objevárium: Leonardo

Akce Písek

Objevárium: Leonardo
Výstavy
Sladovna Písek, Písek
Další akce ve městě Písek

Objevárium: Leonardo

V písecké Sladovně pro Vás připravujeme novou interaktivní expozici inspirovanou osobností Leonarda da Vinci. Zahájena bude vernisáží 25. října 2016 v 17 hodin. Potkat se s Leonardem bude možné až do 30. dubna 2017.

--- Vstup na vernisáž 25. října je zdarma ---

www.sladovna.cz / www.galeriehrou.cz / http://www.objevarium.cz /

Program výslavy Leonardo nabídne dětem šanci ponořit se do říše da Vinciho vynálezů, umění a vědecké práce. Ale nejen to. Malí návštěvníci se budou také moci vypravit do světa fantazie v prostoru ke hraní, který umělecky a imaginativně interpretuje Leonardovu mysl.

První část programu děti stráví v prostoru výstavy Objevárium:
Leonardo. Zde dostanou mimo jiné možnost vyzkoušet si načrtnout Leonardovy kresby, manipulovat s modely Leonardových vynálezů, hrát si v jeho válečném tanku, postavit přenosný most, digitálně přetvořit vlastní tvář do podoby Mony Lisy či sestavit anatomické modely.

V rámci druhé části programu bude na Leonarda v každém z dětí čekat Leonardium, otevřený prostor pro tvoření a vynalézání vybavený množstvím různých materiálů, kde si každý bude moci procvičit svou vlastní kreativitu a konstruktérské dovednosti. Leonardium je prostor inspirovaný da Vincim a vytvořený podle modelu "kutilské laboratoře" (Tinkering Lab) světově proslulého muzea Exploratorium v San Franciscu.

Místo konání akce: Sladovna Písek, Velké náměstí 113, Písek
Vstupenky: http://www.sladovna.cz/
Datum začátku akce: 25. Října 2016 17:00
Datum ukončení akce: 25. Října 2016 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.3076N 14.1474E

Případné změny si prověřte na webu akce Objevárium: Leonardo

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce