OBŘI Oceánů

Akce Olomouc

OBŘI Oceánů
Výstavy
Galerie Šantovka, Olomouc, Olomouc
Další akce ve městě Olomouc

OBŘI Oceánů

Od 5. do 25. září 2016 se v Galerii Šantovka uskuteční světová premiéra edukativní výstavy pod záštitou National Geographic „Obři oceánů“, z které se vám doslova a do písmene zatají dech. K vidění bude mnoho jedinečných exponátů, jež nás nechají nahlédnout do tajemných hlubin světových oceánů a dovolí nám alespoň trochu poodkrýt mnohá tajemství, jež tyto málo prozkoumané teritoria ukrývají.

Těšit se můžete na desítku oceánských obrů v životních velikostech, jednu z největších sbírek ve střední Evropě plnou čelistí a zubů žraloků z celého světa a v neposlední řadě interaktivní zónu, kde budete moci nahlédnout do „modrého světa“ pomocí virtuální reality či zvukové stěny, která vám nabídne hlasy, zvuky a zpěvy desítek podmořských tvorů.

„Všechny exponáty jsou dokonalou kopií oceánských obrů vyrobených na základě detailních předloh vědeckého původu a mohou tak sloužit i jako naprosto věrná učební pomůcka. Většina exponátů je navíc zasazena do tematických scénárií, tak aby byl jejich příběh ještě dokonalejší a návštěvníci si z výstavy mohli odnést naprosto autentické a výjimečné zážitky ze setkání s těmito tvory“, říká o výstavě majitel pořádající společnosti Shake marketing s.r.o. Pavel Kratochvíl.

Místo konání akce: Galerie Šantovka, Olomouc, Polská 1, Olomouc
Datum začátku akce: 5. Září 2016 16:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.5875N 17.2574E

Případné změny si prověřte na webu akce OBŘI Oceánů

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce