OCHUTNEJTE NEJČERSTVĚJŠÍ PIVNÍ NOVINKU 🍺 – KRUŠOVICE BOHÉM Z PRÉMIOVĚHO ŽATECKÉHO CHMELE POD "ZACHMELENOU" TŘEŠNÍ NA PETŘÍNĚ

Akce Praha

Víno Pivo
Další akce ve městě Praha

Pivovar Krušovice uvádí na trh prémiovou produktovou novinku s názvem Bohém, kterou představí veřejnosti formou netradiční první ochutnávky na Prvního máje. A kde jinde se poprvé seznámit s Bohémem z Krušovic než na svátek lásky pod rozkvetlou třešní na Petříně. Ta, která speciálně vykvete na Nebozízku, bude doslova bohémská.

 

Krušovická novinka Bohém je prémiový ležák, který je uvařen pouze z těch nejkvalitnějších žateckých chmelů: Žateckého poloraného červeňáku, Sládku a Premiantu. Nová krušovická receptura překvapí jemně hořkou chutí a příjemným chmelovým aroma. Chuť tvoří kromě výběrových chmelů také kvalitní voda z křivoklátských studní a fakt, že při výrobě nebyly použity žádné přidané chemické složky ani chmelový extrakt.

 

První seznámení pod bohémsky rozkvetlou třešní

 

V bohémském stylu není však jen název krušovické novinky, ale i jeho samotné představení veřejnosti. To proběhne 1. května na svátek zamilovaných, a kde jinde než pod rozkvetlou třešní na Petříně. Před restaurací Nebozízek, která se na Petříně nachází, vyroste na Prvního máje speciální, 4 metry vysoká bohémská třešeň. Její koruna nebude jen posetá typicky růžovými květy, ale také hojně prorostlá pro Bohéma typickým chmelem. Pod touto unikátní „zachmelenou“ třešní se budou moct návštěvníci políbit, vyfotit na památku a následně i ochutnat bohémskou novinku z Krušovic po celý prvomájový den zdarma.

 

První ochutnávka prémiového ležáku z Krušovic Bohém bude probíhat 1. května po celý den od 11 do 18 hodin před petřínskou restaurací Nebozízek. Vstup na akci je zdarma.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Mladí ladí jazz Open Air
Karlovo náměstí, Praha
Čejkovické slavnosti vína
Zámecká zahrada, Čejkovice
Den v růžovém Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín