Oliver Koletzki koncert

Akce Praha

Oliver Koletzki koncert
Koncerty, Zábava, párty
Roxy Prague, Praha
Další akce ve městě Praha

Oliver Koletzki (Stil Vor Talent/GER) @ROXY

OLIVER KOLETZKI (Stil Vor Talent/GER)
Roxy, 16.11.
open 22:00

-EN BELOW-

Lístky v předprodeji za 280 czk + popl.
V café NoD za zvýhodněnou cenu 290 czk

Goout: https://goout.cz/cs/listky/oliver-koletzki/nyn/
Ticketpro: http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/1900387-oliver-koletzki.html



Dj, producent, nadšený hudebník a majitel labelu Stil Vor Talent, Oliver Koletzki, se vrací po čtyřech letech do Prahy. Už teď je jasné díky jeho poslední desce “I am OK”, že i letošní show bude plná pozitivní atmosféry. Skvělou kombinaci electropopu, hip hopu a tech-housu s sebou tento německý multitalent přiveze 16. listopadu (den před státním svátkem) do ROXY.

Oliver Koletzki je stálice na hudební scéně, která je synonymem pro kvalitní, propracovaný sound a hlavně pokoru a pracovitost. Stejně jako většina kluků, i on se zajímal o první PC a videohry, což ho přivedlo i k programování hudby skrz nové technologie. Ve dvanácti se Oliver začal učit na piano a kytaru, pustil se do prvních hip hopových beatů a krátce na to se zamiloval do elektroniky a synťáků. Pak už chyběl jen krůček k jeho prvním parties jako Dj v rodném městě Braunschweig. Posedlost hudbou ale pokračovala a tak se rozhodl přestěhovat do Berlína, studovat hudbu a proniknout do nočního života.

Oliverovu pohádkovou kariéru odstartovalo vydání undergroundového hitu "Der Mückenschwarm", který neunikl ani ikoně jako je Sven Väth. Ten se rozhodl vydat ho pod svým labelem Cocoon Recordings, díky čemu se z dnes už techno klasiky stala nejprodávanější nahrávka roku 2005 a z Olivera nováček roku podle Groove Magazine. Hned na to si splnil sen o založení labelu Stil Von Talent (Neber se moc vážně), který pomáhá novým jménům elektronické scény (HVOB, Teenage Mutants).

Dnes už známe Olivera jako vlivného producenta, frontmana kapely, Dje a člověka, který umí pracovat napříč žánry. Právě proto je znát vliv hip hopu soulu i v jeho současných věcech stejně tak jako electropopová estetika. Tohle vše vložil do své poslední desky z roku 2014 “ I am OK”. Jestli jsi taky OK a rád bys nekončící dávku pozitivní house music, 16. listopadu je datum, které tě bude bavit! Všechny utancované nadšence čeká neřízená střela se jménem Oliver Koletzki.

-EN-
Dj, producer, enthusiastic musician and owner of Stil Vor Talent label, Oliver Koletzki, is coming back to Prague after 4 years. It is obvious right now that his show will be full of positive athosphere thanks to his lates album” I am OK”. This german multitalented artist is bringing great combination of electropop, hi hop and tech-house on 16th November.
It sounds like a fairy tale. In 2005 29-year old OLIVER KOLETZKI presses 500 copies of his underground hit "Der Mückenschwarm". One of those white labels lands in Sven Väth's record bag and whenever he plays the track, the people go wild. "Der Mückenschwarm", already considered as a techno classic - becomes the best sold techno record of 2005, the best ever selling record on Cocoon and OLIVER KOLETZKI gets voted best newcomer of the year in prestigious Groove magazine.

Místo konání akce: Roxy Prague, Dlouhá 33, Praha
Vstupenky: https://goout.cz/cs/listky/oliver-koletzki/nyn/
Datum začátku akce: 16. Listopadu 2016 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0906N 14.4258E

Případné změny si prověřte na webu akce Oliver Koletzki (Stil Vor Talent/GER) @ROXY

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce