Ondřej Brzobohatý - Symphonicum Tour 2016

Akce Zlín

Koncerty
Kongresové centrum, Zlín
Další akce ve městě Zlín

Ondřej Brzobohatý - Symphonicum Tour 2016

Ondřej Brzobohatý - Symphonicum Tour 2016

Po sérii padesáti úspěšných koncertů v rámci Identity Tour 2014-15 k platinovému debutovému albu Identity, vyráží Ondřej Brzobohatý na ojedinělou sérii koncertů se symfonickým orchestrem Epoque Orchestra pod názvem: Ondřej Brzobohatý - Symphonicum Tour 2016.
Návštěvníky tak čeká jedinečný zážitek – charismatického muzikanta doprovodí na pódiu kromě jeho stálé kapely třicetičlenný symfonický orchestr a několik hostů, jejichž jména zůstávají na přání Ondřeje Brzobohatého prozatím tajemstvím.
 

Ondřej Brzobohatý

Český hudebník, skladatel a herec. Narodil se 2. února 1983. V letech 1998-2004 studoval na Konzervatoři a Vyšší odborné škole Jaroslava Ježka obory skladba, klavír a dirigování, pak pokračoval v studiu filmové hudby u Milana Kymličky. Do roku 2007 působil v kapele Bůhví, od tohoto roku pokračuje v sólové hudební kariéře jako zpěvák a klavírista s vlastní kapelou. Hudebně a producentsky spolupracoval např. s Darou Rollins, Petrem Hapkou, Michalem Horáčkem či Jaromírem Nohavicou, koncertně pak s celou plejádou českých muzikantů. Jako herec působil mj. ve dvou televizních seriálech – Ulice a Gympl (ke kterému složil úvodní skladbu), a dále v divadelních hrách Vyhazovači, Dva na smetišti či v muzikálech Jesus Christ Superstar a Vražda za oponou. Dodnes je herecky aktivní v Hudebním divadle Karlín a Divadle Radka Brzobohatého. Třikrát moderoval Českého Slavíka, získal cenu TÝTÝ za nejoblíbenějšího herce roku 2012. V květnu 2014 mu u Supraphonu vyšlo první sólové album Identity, za které získal Platinovou desku Supraphonu.

Více informací na www.ondrejbrzobohaty.cz nebo na Facebooku.

Více informací na www.ondrejbrzobohaty.cz

Předprodej vstupenek na www.ticketportal.cz

Předprodejní místa ve Zlíně: Velké kino (centrální předprodej) - 571 817 264, GA Cinema - 571 817 255, MOR Café (OC Čepkov), CK Čedok

Čas: 20:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum Zlín, Zlín
ABBA SYMPHONIC SHOW 50
Kongresové centrum Zlín, Zlín
THE ULTIMATE TRIBUTE TO QUEEN
Kongresové centrum Zlín, Zlín