Ondřej Soldán koncert

Akce Praha

Ondřej Soldán koncert
Koncerty
Blues Sklep, Praha
Další akce ve městě Praha

Ondřej Soldán - Praha - Blues Sklep

Rádi bychom Vás pozvali na koncert brněnského interpreta Ondřeje Soldána. Ten u nás vystoupí i se svým triem, a to v rámci svého podzimního turné Hejsek tour, jehož název je odvozen od Ondřejovy stejnojmenné debutové desky (k poslechu: http://bandzone.cz/ondrejsoldan).

Ondřej Soldán je muzikant a básník původem z Kroměříže, jehož působištěm v posledních letech se však stalo Brno. Vedle odlehčeného, hravého a smírného tónu v jeho tvorbě nalezneme i motivy mnohem naléhavější, až existenciální. V jeho textech se potkává interní zpověď s obecnými pravdami, v čemž tkví největší síla jeho veršů. Z hudebního hlediska lze tvorbu Ondřeje Soldána zařadit do indie/alternativního proudu s prvky jazzu, blues, ale i acoustic-punku.

V albu Hejsek se přirozeně spojují originální autorské texty s chytlavými a neotřelými melodiemi. Deska se tak za necelý rok svojí existence těší ze strany posluchačů stále větší oblibě. Ondřej však prozradil, že již pracuje na novém albu. Na celém Hejsek tour se tak můžete těšit nejen na písně z této desky, ale i na některé písně zbrusu nové.

SUPPORT:
Paralelní Zapojení - Praha | funk rock
http://bandzone.cz/pz

Las Chubas - Praha | experimentální hiphop
https://youtu.be/ha83_TkGDC4
VSTUPNÉ: 100Kč

Místo konání akce: Blues Sklep, Liliová 10, Praha
Datum začátku akce: 17. Října 2016 20:00
Datum ukončení akce: 17. Října 2016 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0851N 14.4166E

Případné změny si prověřte na webu akce Ondřej Soldán - Praha - Blues Sklep

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce