One man show "TÁTA"

Akce Svitavy

Divadlo, kino, Zábava, párty
Centrum Fabrika, Svitavy
Web organizátora:
www.tojemujzivot.cz
Další akce ve městě Svitavy
Podrobnější informace: 773 123 092

Ne! Svatba. Splněno! Byt. Splněno! Auto. Splněno! A když už si myslíte, že jste splnili všechno, lidé začnou civět. (Nejen) o těchto úvahách je nová česká one man show TÁTA.

V tváři mají takový ten výraz: „A kdy už uvidíme nějaké dětičky?!?”

(Nejen) o těchto úvahách je nová česká one man show TÁTA.


Vstup dětí do našeho života všechno změní. Jaké to je stát se otcem? Pánové, nejste v tom sami, přijďte se podívat, jak se to dá s humorem zvládnout a přežít. Ženy se naopak na chvíli dostanou do hlavy mužům a pochopí dosud nepochopené.

Každý, kdo už podobnou zkušeností prošel, se v jednotlivých situacích určitě najde. Ostatní se pobaví a rodičovství se rozhodně nezaleknou. Největší pozornost je věnována fázi příprav na dítě a na porod, kdy je stejně všechno nakonec úplně jinak, než jak jste se to učili v předporodním kurzu. Výsledkem je novorozenec, který je šedozelený a špinavý od všech tělesných šťáv. Vám však bude připadat naprosto krásný a dokonalý. A potom to přijde – všichni by se rádi vyspali, ale nepodaří se to nikomu. Intimní život jde do háje, oba partneři jsou podráždění a unavení – ale vlastně velmi, velmi šťastní.

V hlavní a jediné roli se představí známý slovenský herec a táta v jednom - Roman Pomajbo, táta tří krásných dcer, který má k tématu hodně co říct. Být tátou je úžasné! Být dobrým tátou si ale vyžaduje hodně odvahy, odhodlání a zručnosti. A také správného chlapa, který se s vámi rád podělí o vlastní zkušenosti a poradí vám, jak na to… Náš táta má totiž skvělé nápady a tajné finty, jak prožít šťastné otcovství...,říká Roman Pomajbo, kterého mnozí jistě znají ze slovenské Partičky či z českého muzikálu Touha.

Autor hry, Islanďan B. H. Thorsson, spisovatel, producent, ale také herec, hru TÁTA sám hrál na Islandu a ve Švédsku. Na hře THE DAD (původní název) pracoval 4 roky a k napsání ho vedla vlastní zkušenost v roli otce. Hra měla premiéru v roce 2007 v Reykjaviku a okamžitě se stala hitem. Proto se brzy přestěhovala do podstatně větší islandské Národní opery. TÁTA se úspěšně hraje ve více jak 20-ti  zemích světa.

Jméno organizátora: To je můj život
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce