Open Door Hospital fest 2016

Akce Benešov

Open Door Hospital fest 2016
Festivaly, Koncerty
Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., Benešov
Další akce ve městě Benešov

Open Door Hospital fest 2016

Opět po roce se můžete těšit na benefiční festival Open Dor Hospital fest, který pořádá Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., a to v sobotu 3.9. 2016 od 13:00 do 22:00 hod. na louce u hematologického oddělení. Výtěžek z festivalu poputuje tentokrát na oddělení lůžek ošetřovatelské péče, kde jsou hospitalizováni dlouhodobě nemocní pacienti.

Z „domácích“ benešovských kapel se na pódiu objeví skupina Poprask, Czech it, Ruce Nohy a Sabina Ludányiová. Přivítáme také 2 „přespolní“ hosty, a to jihočeskou melodic metalovou kapelu Garant a hlavní tahák celého festivalu Mirka Imricha se skupinou Poprvé, který je známý ze seskupení Abraxas a Tango.

Chybět nebude ani doprovodný program pro malé i velké, jehož součástí bude vystoupení benešovských mažoretek Wild Cats, orientálních tanečnic, karate Sanchin Dojo, Doktora Klauna a expozice Vojenského technického muzea Lešany. Děti si budou moci vyrobit něco na památku v kreativní dílničce Domu dětí a mládeže, zaskákat si v nafukovacím hradu, nebo si nechat namalovat něco hezkého na obličej. Malování si užijí i dámy a slečny, pro které bude připraven stánek nezávislých kosmetických poradkyň Mary Kay. Zájemci budou moci využít výjimečné příležitosti a vstoupit do Českého registru dárců krvetvorných buněk IKEM, nebo jen získat více informací o transplantaci kostní dřeně.

Občerstvení bude zajištěno ve větším rozsahu než předchozí ročníky, takže hladem ani žízní nikdo trpět nebude.

VSTUPNÉ na festival je opět ZDARMA.

Dlouhodobě nemocné pacienty můžete na festivalu podpořit dobrovolným příspěvkem v minimální hodnotě 50 Kč, za který získáte originální festivalový odznáček. Vybrané peníze budou věnovány na nákup věcí, které pacientům zpříjemní dlouhý pobyt na oddělení lůžek ošetřovatelské péče benešovské nemocnice.

Místo konání akce: Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., Máchova 400, Benešov
Datum začátku akce: 3. Září 2016 13:00
Datum ukončení akce: 3. Září 2016 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.7869N 14.6792E

Případné změny si prověřte na webu akce Open Door Hospital fest 2016

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Kinderland Festival Benešov 2024
Přírodní amfiteátr Konopiště, Benešov
NAZARETH - ŽLUTÝ PES - MICHAL ŠINDELÁŘ
Přírodní amfiteátr Konopiště, Benešov
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Kulturní dům Josefa Suka, Sedlčany
Jinecké slavnosti
areál Huti Barbora, Jince