Open House Praha

Akce Praha

Open House Praha
Jiné akce
Praha - různá místa, Praha
Další akce ve městě Praha

Open House Praha

Zpřístupnění běžně nepřístupných pražských budov veřejnosti.

Světoznámý festival architektury Open House, který probíhá již v 32 městech Evropy, Ameriky a Austrálie proběhne opět také v České republice.

Praha bude hostit druhý ročník festivalu, který na jeden víkend v roce otevře sídla firem, úřadů či moderních technických staveb, okolo nichž jste zvyklí procházet. Působí na nás každý den svým tvarem i vzhledem, vedou vaše kroky, ale za jejich zdi se máte málokdy šanci podívat.
 
Tentokrát bude v nabídce více než 50 zajímavých budov a technických objektů, do kterých se po zbytek roku běžně nedostanete.

Budete mít příležitost nahlédnout do moderních novostaveb, jako je budova Enterprise Office Centre – nové sídlo společnosti AVAST nebo Nový svět práce – sídlo společnosti Microsoft. Za duchem starých časů do Salmovského, Šternberského nebo Schwarzenberského paláce. Nedostali jste se vloni do elektrárny Štvanice nebo telekomunikační budovy na Žižkově? Může to vyjít letos! A zajímavosti pro tento rok? Kryt KO 17 pod Thomayerovou nemocnicí, losovací studio v budově Sazky nebo smíchovský pivovar s prohlídkou přímo v provozu, kde se vaří Staropramen.

www.openhousepraha.cz
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Kadaňský mír
Františkánské zahrady, Kadaň
Královský košt Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín
Písecký víkend módy a designu 2024
Kulturní dům a Palackého sady v Písku, Písek