Oslava: 30 let Oblastní charity Žďár nad Sázavou, Michal Hrůza, Circus Brothers, Heblo

Akce Žďár nad Sázavou

Oslava: 30 let Oblastní charity Žďár nad Sázavou, Michal Hrůza, Circus Brothers, Heblo
Akce pro děti, Koncerty, Kultura
Další akce ve městě Žďár nad Sázavou
Podrobnější informace: 732 292 936
Oblastní charita Žďár nad Sázavou poskytuje sociální, zdravotní a humanitární služby lidem už 30 let. Výročí založení organizace oslaví současní i bývalí zaměstnanci v areálu Zámku Žďár nad Sázavou. Na oslavu jsou zváni donátoři, dobrovolníci a podporovatelé Charity, ale i široká veřejnost. V programu pátečních oslav jsou večerní koncerty v Pivovarském dvoře, na kterých vystoupí zpěvák Michal Hrůza s kapelou, pražský disco-Balkán band Circus Brothers a funk folková formace Heblo z Ostravy.
PROGRAM
Koncerty v Pivovarském dvoře
(placená zóna)
18:30 Heblo
20:00 Michal Hrůza a Kapela Hrůzy
21:45 Circus Brothers
Vstupenky na koncerty v Pivovarském dvoře lze zakoupit v online předprodeji Zámku Žďár nad Sázavou nebo osobně v recepci Muzea nové generace Zámku Žďár nad Sázavou, a to do 25. května. Cena vstupenky je 350 korun, děti do 6 let mají vstup zdarma. Vstupenka v den konání akce 26. května bude k zakoupení pouze v recepci Muzea nové generace Zámku Žďár nad Sázavou za cenu 500 korun. Vstup do Pivovarského dvora bude možný od 18 hodin.
Koncerty a program na Prvním nádvoří
(volný vstup)
15-18 hodin
Hudební vystoupení Zelenohorských muzikantů, funk folkové formace Heblo a bluesové pohody Lucky B, taneční a cirkusový workshop, tvořivé dílny, aktivity pro děti, ukázky techniky a činnosti městské policie, dopravní policie a hasičů, prodej výrobků uživatelů služeb Oblastní charity Žďár nad Sázavou a charitní dobrodružné kolekce DobroDruh.
17:00 Slavnostní mše svatá v bazilice Nanebevzetí Panny Marie a svatého Mikuláše
17:00 Komentovaná prohlídka areálu Zámku Žďár nad Sázavou (začátek před bazilikou)
Jméno organizátora: Oblastní charita Žďár nad Sázavou
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
VLASTA REDL & KAPELA
Divadlo Lubomíra Lipského, Pelhřimov