Ostrava žije první pomocí 2020

Akce Ostrava

Ostrava žije první pomocí 2020
Jiné akce
Další akce ve městě Ostrava

Ostrava žije první pomocí 2020

Hrad s námi žil první pomocí dlouhých 11 ročníků, poskytl nám nespočet možností a zajímavých míst k uskutečnění všech našich nápadů na situační stanoviště, na kterých si mohly jak nezdravotnické složky Integrovaného záchranného systém (IZS), tak příznivci z řad veřejnosti vyzkoušet své schopnosti v poskytování první pomoci.

Minulý rok jsme se rozhodli pro změnu místa konání a akci jsme přesunuli do nových prostor. Návštěvníci i soutěžící byli nadšeni, proto se sejdeme na stejném místě i letos.

Dovolujeme si vás proto pozvat na akci Ostrava žije první pomocí 2020, která se uskuteční 17. května 2020 v ostravském Trojhalí Karolina.

Trojhalí Karolina je komplex budov v bezprostřední blízkosti OC Forum Nová Karolina. V minulosti sloužilo jako elektrocentrála a ústředna, dnes je z něj podstatná průmyslová architektonická památka a stalo se útočištěm mnoha významných akcí. Jmenovat můžeme například taneční soutěž Trend cup či sraz tunningových automobilů Tunning show . Špatného počasí se bát nemusíte, celý prostor je zastřešený.

Koncept celé akce zůstává nezměněn, takže i nadále budete mít možnost se zdokonalit a vzdělat v oblasti první pomoci na zážitkových trasách pro veřejnost. Nabídneme vám velice pestrý doprovodný program, dětskou trasu první pomoci a budete mít tradičně možnost sledovat napínavou soutěž nezdravotnických složek IZS.

V rámci uctění památky naší zesnulé paní velitelky Marcely Peterové se Záchranný tým OS ČČK Ostrava rozhodl dát soutěži nezdravotnických složek název Memoriál Marcely Peterové.

Jestliže chcete mít aktuální informace nejen o akci Ostrava žije první pomocí, ale také o Záchranném týmu OS ČČK Ostrava, budeme rádi, když navštívíte naši facebookovou stránku Záchranný tým ČČK Ostrava, webové stránky http://www.ostravazijeprvnipomoci.cz/ nebo instagramový účet @zachrannytymcck

Začátek akce: 17. 5. 2020 9:00:00
Konec akce: 17. 5. 2020 18:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce