OSTROFCON PRO DĚTI

Akce Ostrov

OSTROFCON PRO DĚTI
Akce pro děti
Další akce ve městě Ostrov

OSTROFCON PRO DĚTI

Svět komiksů, fantazie a zábavy je pro děti jak stvořený! Přijďte s námi strávit víkend a užijete si zábavu vy, i vaši malí superhrdinové … a nejen pro děti!
Sobota 25. června 10:00 – 13:00 hod. v zámeckém parku Soutěž o NEJ… ostrovského superhrdinu Přijďte si zasoutěžit a vyhrát super nové komiksy z vydavatelství Comics centrum a spoustu dalších cen! Děti mohou přijít již převlečené nebo jim s převleky pomůžeme na místě (kostým ale musí mít vlastní). Vytvoříme společně superúčesy, vyrobíme hrdinské masky a nezbytné superdoplňky. Každý soutěžící se pak předvede před porotou a na tři nejlepší čekají sladká a komiksová lákadla. Na závěr si všichni superhrdinové zatrsají na opravdové superhrdinské diskotéce. Malování na obličej Mirek Vostrý vám pomůže s výrazem superhrdiny, a pokud vám chybí atletické proporce, nevadí, i ty lehce domaluje!!!

Tvořivá dílnička komiksových masek a broží
Zdenička Bílková a Martina Škopová, dvě ostrovské výtvarnice si pohrají nejen s vaší fantazií. Pod jejich vedením vytvoříte nádherné a hlavně užitečné komiksové doplňky. Masky a brože s komiksovými nápisy. Komiksové řádění s knihovnou Tématická ukázka komiksového a fantasy fondu knihovny pro všechny věkové kategorie, oblíbené čtení v trávě, výroba vlastních placek, nekonečné kreslení vlastních komiksových hrdinů a prodej placek OstroFcon 2016. Sobota 25. června 10:00 – 19:00 hod. v zámeckém parku BODYZORBING Tak tahle zábava NENÍ JEN PRO DĚTI!  V ohromných, vzduchem naplněných koulích si na lechtivé trávě můžete vyzkoušet sumo, fotbal nebo jen tak se poválet. Možností je více a zábavy s koulemi není nikdy dost!!! Neděle 26. června 10:00 – 15:00 hod. v zámeckém parku DRAČÁK aneb DRAČÍ DOUPĚ Pojďte se projít fantastickým světem fantasie! Každou celou hodinu si užijete procházku kouzelným příběhem. V případě, že se vám nechce sedět na trávě, doneste si deku. Kouzelné předměty a svět fantazie čekají jen na vás! Start vždy v celou hodinu: 10:00,11:00, 12:00, 13:00 a 14:00 hod., max. kapacita skupiny 10 dětí Neděle 26. června 10:00 – 15:00 hod. v zámeckém parku RODINNÁ DOBRODRUŽNÁ PROHLÍDKA PARKEM Vytvořte si rodinné týmy nebo týmy kamarádů a sledujte stopy úkolů. Komu se podaří splnit a najít vše v nejrychlejším čase, bude sladce odměněn. Start: 10:00 – 13 hod., 14:30 hod. vyhlášení vítězného týmu Celý víkend 25. – 26. června v klášterním areálu SkillCraft a CZLAN Simulátor závodních vozů, taneční trenažery, bojové hry a sporty,… je toho nevyslovitelně mooooooc! A vy, co jste starší, můžete využít naprosto geniálního večera, kdy se bude pařit doslova celou noc až do rána!!! Celý víkend 25. – 26. června v klášterním areálu DESKOVKY - PIATNIK Rádi si hrajete? V průběhu OstroFconu si můžete zahrát do sytosti! K dispozici vám bude stan, plný nejnovějších deskových her. Užijete si turnaje a spoustu zábavy! PLAKÁTY/ BANNERY OSTROFCON PRO DĚTI… a nejen pro děti! Svět komiksů, fantazie a zábavy je pro děti jak stvořený! Přijďte s námi strávit víkend a užijete si zábavu vy, i vaši malí superhrdinové :D Více na www a FB OstroFcon

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Family festival
Letní kino Ústí nad Labem, Ústí nad Labem