Paintballový turnaj Ostrava Ferona

Akce Ostrava

Paintballový turnaj Ostrava Ferona
Sportovní akce
Ostrava, Moravskoslezský kraj, Ostrava
Další akce ve městě Ostrava

Paintballový turnaj Ostrava Ferona (Ostrava, neděle 6. 11. 2016)

Paintballový turnaj Ostrava Ferona (Ostrava, neděle 6. 11. 2016)

• V ceně 300 ks střeliva, profi vybavení, občerstvení s grilováním, ceny pro vítěze
• Hřiště o rozloze 100x80m, hrad o ploše cca 1000m2
• K dispozici zastřešené posezení, zázemí pro osobní věci a převlečení
• Sledování hry z vyvýšeného místa

Navazujeme na úspěšné paintballové turnaje amatérů z předchozích obdobích. Novinkou oproti jiným turnajům je změna hřiště, tentokrát si zahrajeme na Feroně v Ostravě. Turnaj bude v neděli, to znamená že se ho můžou účastnit i ti, kteří budou před svátky přesčasovat v sobotu v práci!

Předpokládaný čas zahájení v 8:00hod., ukončení turnaje do 16:30hod. (do tmy).
Součástí bude pitný režim, občerstvení a grilování. Můžeme se těšit na ceny pro vítěze, které nám zpříjemní a namotivuje celé turnajové klání.

Přihlásit můžete celý tým (5-7 členný) nebo jako jednotlivec (jednotlivce následně seskupíme do týmů). Proti sobě nastoupí týmy vždy o stejném počtu hráčů. Herní systém (dle losování nebo herního systému) bude určen před turnajem na základě celkového počtu týmů.

Hrát budeme s poloautomatickými (semi-automat) zbraní značky Empire. K ochraně obličeje budou masky značky Elite Radar Field Thermal, které zaručují čistý výhled s minimálním mlžením skla. Vzduchové láhve vydrží na jednu celou hru bez nutnosti doplnění.

Cena: 790 Kč
Cena pro zaměstnance spolupracujících společností: 395 Kč

Věrnostní bonus ve formě slevy z plné ceny akce: 200 Kč *
*) Platí pro všechny účastníky proběhlých lyžařských, via ferratových nebo vodáckých akcí SK.cz v roce 2016.

Přihlášení zde: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgoTMP50lkAJQz5eKoFV0wW_yvo3K--cX92GUPeRxxD7eehg/viewform

Přihlášení je možné pouze prostřednictvím přihlašovacího formuláře, součástí přihlášení je i provedení platby za akci, v týdnu před akcí zašleme více informací.

Cena obsahuje: kompletní set k hraní (zbraň a neomezené množství vzduchu, maska, rukavice), 300ks střeliva na osobu (další střelivo je možnost dokoupit za cenu 1 Kč za kus), a dále občerstvení včetně pitného režimu, ceny pro vítěze a organizátorské zabezpečení.

Cena neobsahuje nic co není vysloveně uvedeno.

V případě vlastní paintballové zbraně (a případně další výbavy) sleva 100 Kč. Použití vlastního střeliva je zakázáno. S ohledem na amatérský turnaj skupin i jednotlivců si organizátor vyhrazuje diskuzi s případnými profi týmy za účelem možného posílení slabších týmů v jejich hře či znevýhodnění profi skupiny. Jde nám o to, abychom si všichni dobře zahráli.
Je zde i omezená možnost půjčení maskáčových kompletů v ceně 50 Kč - zájemci, uveďte svůj požadavek v přihlašovacím formuláři.

Doporučujeme si vzít: šátek na hlavu (z hygienických důvodů v případě střídání herních masek), a kompletní náhradní oblečení (z důvodu mokra) a dále pořádnou obuv.

Přidejte si nás na Facebook: www.facebook.com/sportovniklubcz. Zde máte možnost danou akci sdílet, komentovat. Zde je i správné místo pro Vaše dotazy.

Kontaktní osoba pro dotazy, více informací nebo nabídku spolupráce: Ing. Petr Goldmann, tel. 724480632, goldmann@sportovni-klub.cz

Program může být vzhledem k aktuální situaci adekvátně upraven. Akce se řídí smluvními podmínkami Sportovního-klubu.cz, zapsaného spolku.

Přejeme Vám hezkou pohodu!
Těšíme se na vás! :-)
Tým Sportovního-klubu.cz :-)

Chcete i vy dotované ceny?
Nechte nám vzkaz s uvedením kontaktní osoby ve vaší firmě. Vašemu zaměstnavateli nabídneme spolupráci s naší neziskovou organizací a Vy od nás dostanete bonus za doporučení ve formě akce zdarma :o)

Zdá se vám cena vysoká?
Srovnejte ceny s jinými sdruženími v regionu! Najdete-li při stejném rozsahu námi nabízených služeb původní cenu lepší, cenu dorovnáme a jako dárek od nás dostanete láhev kvalitního vína. Za výhodnými cenami si stojíme :o)

Připojte se do našeho týmu!
Možností je hodně, od drobných pomocných prací, zpracování videí, až po plánování a organizace akcí. Aktuálně hledáme: instruktory, figuranty zážitkových kurzů první pomoci, kronikáře, pomoc pro nakládku a vykládku lodí a další. Vaši snahu oceníme individuálně dohodnutou slevou až 100% z ceny akce, příspěvky na školení a doškolovací kurzy, příspěvky na vybavení a skvělou práci s lidmi pro lidi v přírodě :o)

Místo konání akce: Ostrava, Moravskoslezský kraj, Ostrava
Vstupenky: http://www.sportovni-klub.cz/
Datum začátku akce: 6. Listopadu 2016 08:00
Datum ukončení akce: 6. Listopadu 2016 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.8333N 18.2833E

Případné změny si prověřte na webu akce Paintballový turnaj Ostrava Ferona (Ostrava, neděle 6. 11. 2016)

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce