Pán prstenů trilogie Prodloužené verze

Akce Hradec Králové

Pán prstenů trilogie  Prodloužené verze
Kino
Web organizátora:
www.biocentral.cz
Další akce ve městě Hradec Králové

Pán prstenů trilogie | Prodloužené verze

U příležitosti 15. výročí Vás zveme na maraton legendární trilogie Pána prstenů. Projekce proběhne v originálním znění s českými titulky v prodloužených verzích z DCP.
---
Vstupenku na celý maraton si můžete zakoupit online na stránkách kina nebo na pokladně kina za 300 Kč.
---
13:00 – Pán prstenů: Společenstvo prstenu

Hlavním hrdinou je hobit Frodo Pytlík, který se ve své vlastní domovině zvané Středozemě dostal do samotného centra bitvy mytických proporcí. Během svého putování bude muset prokázat, že moc přátelství a odvahy dokáže čelit i těm nejničivějším silám temnoty.
První díl byl nominován na Zlatý glóbus a získal cenu AFI. Díky zájmu diváků překročil zisk 350 milionů dolarů a především přesvědčil příznivce knihy, že tento dnes již klasický příběh lze úspěšně zfilmovat.

17:00 – Pán prstenů: Dvě věže

Druhý díl filmové ságy o nebezpečném putování, jehož cílem má být zničení prokletého prstenu moci začíná tam, kde první skončil. Frodo jako vůdce společenství složeného z jeho přátel, kouzelníka, elfa, trpaslíka a dalších pomocníků pokračuje na cestě na vrchol sopky, aby zde prsten jednou provždy zničil.

21:15 – Pán prstenů: Návrat krále

Nadchází čas rozhodující bitvy o přežití Středozemě. Putování jednotlivých členů Společenstva prstenu se dostává do poslední a rozhodující fáze. Čaroděj Gandalf, elf Legolas a trpaslík Gimli spěchají s dědicem trůnu Aragornem na pomoc zemi Gondor, která odolává ohromnému Sauronovu vojsku. Frodo a Sam se v doprovodu Gluma snaží dostat hluboko do země Mordor, kde musí v ohních Hory osudu zničit magický Prsten moci. Jedině tak bude síla mocného pána temnot Saurona zlomena. Podaří se jim naplnit poslání Společenstva a zachránit Středozem? A za jakou cenu?

---
V rámci maratonu vám v Centralbaru nabídneme tolkienovské občerstvení a nápoje a navíc - před začátkem maratonu a během přestávek i vybraný program pro diváky všeho věku.
---
Příchozí v kostýmech dostanou malý dárek.

Místo konání akce: Bio Central, Třída Karla IV. 774, Hradec Králové
Vstupenky: https://www.biocentral.cz/cz/film/pan-prstenu-trilogie-prodlouzene-verze-8454
Datum začátku akce: 17. Února 2018 13:00
Datum ukončení akce: 17. Února 2018 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 50.2142N 15.8228E

Případné změny si prověřte na webu akce Pán prstenů trilogie | Prodloužené verze

Jméno organizátora: Bio Central
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Žádná akce.