Parkour(F)it!

Akce Plzeň

Parkour(F)it!
Sportovní akce
Plzeň, Plzeňský kraj, Plzeň
Další akce ve městě Plzeň

Parkour(F)it!

Move(F)it! vás srdečně zve na další z řady našich Move(F)un akcí. Tentokrát v říjnu, v Plzni a vzhledem k ročnímu období, pod střechou. A jak název napovídá, inspirujeme se disciplinou Parkour.
Důvod pro to je jednoduchý, Parkour, jako disciplína, rozvíjí fyzické i duševní schopnosti a zahrnuje mnoho forem pohybu, které patří k těm základním v rámci evoluce lidského druhu i rozvoji a růstu jedince - běh, skákaní, pohyb po čtyřech, brachiace.
Co můžete očekávat?
Těm, co nás znají, už je jasné, že se budeme hodně hýbat - pohybem, cvičením a hrou inspirovanými Parkourem prověříme celé tělo, ale tak, abychom zlepšili jeho koordinaci a funkci jako celku. Také si budeme hodně povídat - v rámci filozofie Parkouru lze nalézt inspiraci pro náš duševní rozvoj a posun. A co je nejdůležitější, budeme se hodně smát a užijeme si celý den naplno.
Čeho se rozhodně nemusíte bát?
Parkouru! Parkour je disciplína, která je opravdu pro každého. Její obtížnost si můžete zvolit sami na základě vlastních schopností a rozhodně vás nebudeme nutit skákat z budovy na budovu nebo dělat salta.

Budeme se na vás těšit. A máte-li jakékoliv dotazy nebo máte zájem o další informace, klidně se ozvěte.

Místo konání akce: Plzeň, Plzeňský kraj, Plzeň
Datum začátku akce: 8. Října 2016 10:00
Datum ukončení akce: 8. Října 2016 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.75N 13.3667E

Případné změny si prověřte na webu akce Parkour(F)it!

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce