PAUL KALKBRENNER LIVE 2021

Akce Brno

Koncerty
Další akce ve městě Brno

PAUL KALKBRENNER LIVE 2021

Techno veterán Paul Kalkbrenner se vrací po beznadějně vyprodaném brněnském vystoupení na místo činu!

Po 18 měsíční pauze je Paul Kalkbrenner zpět na pódiu a tento nový začátek odstartoval jako hlavní hvězda proslulého festivalu Exit, kde také představil nový singl “Si Soy Fuego”. Tímto vystoupením také poodhalil podrobnosti k jeho turné, které startuje 1. října a zahrnuje vyprodané zastávky v Paříži, Berlíně či v Londýně a Amsterodamu. Zároveň nám potvrdil vystoupení také v Brně, které již v roce 2019 několik týdnu po spuštění předprodeje bezproblémově vyprodal - zapište si do diářů termín 5.11.2021, Brno, Zoner Bobyhall.

Celé Paulovo turné je ve znamení nadšení z návratu k živé hudbě, singl Si Soy Fuego není jedinou novinkou v koncertním provedení Kalkbrennera - ten je do repertoáru připraven zahrnout dalších 8 nových skladeb, které vznikly během pandemické pauzy. A to není zdaleka vše! Doprovodem jeho živého vystoupení bude jedinečná série projekcí filmu Berlin Calling Hannese Stoehra, kultovního snímku z roku 2008, ve kterém Paul ztvárnil hlavní roli, postavu Ickaruse - právě pro tento film Kalkbrenner napsal soundtrack, který byl oceněn platinovou deskou. Zmiňované projekce budou obsahovat dosud neviděné záběry z tohoto snímku a také Stoehrovu remixovanou vizi filmu. Samotnou novou show Paul přibližuje spíše ke stylu Broadwayského pódia, celý koncept a přípravy na toto turné trvaly téměř rok a půl a je opravdu se na co těšit!

Paul Kalkbrenner se vrátí do Brna 5.11.2021 a přináší v rámci prodeje také další novinku, a to možnost přednostního zakoupení vstupenky VIP PK, která mimo klasické výhody tohoto druhu vstupenky také zahrnuje přednostní vstup na akci a účast na promítání speciální verze filmu Berlin Calling.

Start
20:00 Open gate 19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce