PAVLÍNA JÍŠOVÁ

Akce Český Krumlov

PAVLÍNA JÍŠOVÁ
Koncerty
Další akce ve městě Český Krumlov

PAVLÍNA JÍŠOVÁ

PÍSNIČKY S KYTAROU - PAVLÍNA JÍŠOVÁ

Jihočeská písničkářka Pavlína Jíšová má na svém kontě 9 sólových alb. Její repertoár skýtá téměř 200 původních českých písní. Její hlas je možné slyšet na více než sedmdesáti albech české produkce, na kterých spolupracuje s různými muzikanty.

V letošním roce vydává desáté novinkové album, které natočila v Mostě ve spolupráci s kapelou Petr Kalandra Memory Band.

Jíšová se tentokrát představí v samostatném pořadu s názvem „Písničky s kytarou“.
Tradiční repertoár doplní i nové písně z nového alba „Neznámé".

Nové autorské album s názvem Neznámé natočila Pavlína Jíšová v mosteckém studiu Ponte Records.
Ve městě Most působí skupina Petr Kalandra Memory Band. Se svým lídrem Mírou Kuželkou prezentují na pódiích především repertoár Petra Kalandry a kapely Marsyas. Mají k tomu souhlas rodiny Petra Kalandry. Nápad využít zvuk kapely PKMB k natočení alba vzešel od Pavlíny Jíšové. Aranže nových písní jsou v podání těchto muzikantů jiné, než na předešlých sólových albech Pavlíny Jíšové. Nové album Pavlína Jíšová Neznámé bude opatřeno texty. Písničky jsou ryze české, sólově si na albu zazpívá i Míra Kuželka z PKMB a Jaroslav „Matěj“ Matějů, který kdysi působil s Jíšovou v různých hudebních sestavách. Album je natočeno za použití nástrojů, které kapela PKMB nabízí k poslechu. Další hosté přinášejí některým písním milé hudební zpestření. 14 nových písniček bude pokřtěno v Divadelní kavárně Ántré na samostatném recitálu Pavlíny Jíšové.

Vstupné: 140 Kč

20:00 - 22:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce