Peeping Tom – Moeder (Matka)

Akce Praha

Peeping Tom – Moeder (Matka)
Divadlo
Další akce ve městě Praha

Peeping Tom – Moeder (Matka) / Moving Audience

Kultovní vlámský souboru Peeping Tom přináší druhou část trilogie o rodinných příslušnících. V choreografii Moeder Gabriele Carrizo ukazuje tělo jako skladiště vědomých a nevědomých vzpomínek, které splývají a definují, kdo jsme. Vznikají tak neočekávaná spojení na pomezí utrpení, truchlení a oslav, někde mezi stiskem a uvolněním, mezi strukturou a šílenstvím. Život i smrt se tu stávají uměním, vystaveným očím nás všech. Z proudu individuálních pamětí režiséra a performerů, které tvoří tkáň představení, prosvítá paměť univerzální a kolektivní. A ta nás nutí do nepříjemných reflexí významu a odpovědnosti ženství, mateřství, rodičovství. Cena 650 Kč zahrnuje vstupenku na přednášku a zpáteční jízdenku do Hellerau. Odjezd v 16.00 z ulice Na Florenci.

Režie: Gabriela Carrizo
Asistent režie a dramaturgie: Franck Chartier
Vytvořiili a účinkují: Eurudike De Beul, Maria Carolina Vieira, Marie Gyselbrecht, Brandon Lagaert, Hun-Mok Jung / Quan Bui Ngoc, Yi-Chun Liu, Simon Versnel, Charlotte Clamens
Produkce: Peeping Tom

http://www.peepingtom.be/en/videos

Cult Flemish ensemble Peeping Tom presents the second part of a trilogy about family members. In the choreography of Moeder, Gabriele Carrizo shows the body as a repository of conscious and unconscious memories that blend and define who we are. Where are the boundaries and unexpected connections between suffering, sadness and joy, lying and leaving, order and madness? Universal and collective memory radiates from the individual memories of the director and performers. The price of CZK 650 includes admission to the performance and return ticket to Hellerau. Departure at 16:00 from Na Florenci Street.

Moving Audience, Festspielhaus Hellerau, Dresden
Peeping Tom – Moeder (Mother)

Místo konání akce: Divadlo Archa, Na Poříčí 26, Praha
Vstupenky: https://goout.net/cs/listky/peeping-tom-moeder-matka/xrqb/
Datum začátku akce: 9. Prosince 2017 20:00
Datum ukončení akce: 9. Prosince 2017 23:50
Pravděpodobné souřadnice: 50.0895N 14.4341E

Případné změny si prověřte na webu akce Peeping Tom – Moeder (Matka) / Moving Audience

Jméno organizátora: Divadlo Archa
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub