Pete Tong (UK)

Akce Praha

Pete Tong (UK)
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Pete Tong (UK) @ROXY

Legendární kmotr Essential Mixu Pete Tong přijede poprvé do ROXY

support: Josef Sedloň (Radio 1), SNBM
2nd stage: Yannick, Rescue

vstupenky/tickets: 390 czk + popl/fees | NoD: 400 czk

video: www.youtube.com/watch?v=3hS9qK_Z1IM

Ve světě elektronické hudby je jen málo jedinců, kteří si mohou nárokovat takový vliv, jaký má Pete Tong. Za posledních dvacet let se stal vůdčím hlasem tanečního programu BBC Radio 1 a také tím, kdo rozhoduje o tom, co se bude poslouchat. Jeho nadání a cit pro vyhledávání nových talentů z něj učinily skutečnou ikonu průmyslu, která jde i za jeho hranice. Vyberme například filmy The Beach, Human Traffic nebo 24 Hour Party People, kterým dělal supervizi soundtracků a je jasné, že se zde setkáváme s člověkem nejpovolanějším. Svůj vytříbený vkus a set plný nevydaných věcí předvede v pražské ROXY.

Když zůstaneme u filmů, jeho jméno se vžilo i do legendární fráze ‘It’s all gone Pete Tong’, která sloužila místo rčení ‘It’s all gone a bit wrong.’ Tato fráze pak dala jméno kultovnímu filmu, kde byl Pete též producentem. Ale zpět k hudebním úspěchům. Jeho páteční rádiová show Essential Selection je jedním z nejposlouchanějších pořadů již od roku 1991 a skončit nehodlá. Před rokem fanoušci jistě zaznamenali i počin Ibiza Classics, kde hraje Pete v doprovodu celého orchestru největší hity taneční scény všech dob. Husí kůže zaručena. Proto nezmeškejte jeho pražský DJ set. Na setkání s takovou ikonou se nezapomíná. Již v únoru v ROXY!

EN
There are few individuals in the world of dance music who can claim the kind of influence Pete Tong has had over the last twenty years. As the voice of Radio 1’s prestigious dance programming, Pete has held a commanding presence over the industry for more than two decades. His unique position has earned him a reputation as the global ambassador of dance music. With an unparalleled ear for new talent, Tong has become the leading tastemaker of the electronic generation. His legendary radio show Essential Selection has been on since 1991 and still counting. Outside of his achievements in dance music, Pete Tong has also made a reputable career in the film industry. As a musical supervisor, he’s been tapped to oversee films such as The Beach, Human Traffic, 24 Hour Party People, and of course the cult classic, It’s All Gone Pete Tong. So take your chance to meet a true icon of dance music. In February at ROXY Prague!

Začátek akce: 22. 2. 2020 23:00:00
Konec akce: 23. 2. 2020 6:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce