Petr Bende & band na Vánočních trzích Opava

Akce Opava

Petr Bende & band na Vánočních trzích Opava
Koncerty
Další akce ve městě Opava

Petr Bende & band na Vánočních trzích Opava

Koncert populárního českého zpěváka známého díky stříbrnému místu v soutěži Česko hledá SuperStar. Společně se svým bandem vystoupí na Vánočních trzích Opava 2017!

V pěti letech dostal Petr od rodičů svoji první bicí soupravu, a hned se začala rodit hudební kariéra kluka z malé moravské vesničky Újezd u Rosic. Podnětem a inspirací pro Petrovu hudební cestu je jeho otec Jano – profesionální muzikant, který s různými kapelami projel celou Evropu. Petr absolvoval ZUŠ ve Velké Bíteši, obor klavír, hudební teorie a orchestrální hra. Navštěvoval také soukromé hodiny hry na bicí u profesora Pavla Šumpíka v Brně.

Ke zmíněným nástrojům přibyla ještě kytara a foukací harmonika. Na svoji profesní dráhu se Petr vydal již ve třinácti letech, kdy uspěl v konkurzu na místo bubeníka ve skupině Svěrák 3. S touto kapelou, a později také se skupinami Extáze a Carmen na postu bubeníka a zpěváka, absolvoval stovky vystoupení. Souběžně založil kapelu Petr Bende & band, s níž pak mohl prezentovat vlastní skladby a objíždět festivaly a soutěže. Průlomem v získání široké popularity a také velkým impulzem pro Petrovu další hudební kariéru byla stříbrná pozice v soutěži Česko hledá SuperStar v roce 2005.

Místo konání akce: Vánoční trhy Opava, Dolní náměstí, Opava
Datum začátku akce: 1. Prosince 2017 18:00
Datum ukončení akce: 1. Prosince 2017 19:30
Pravděpodobné souřadnice: 49.9394N 17.905E

Případné změny si prověřte na webu akce Petr Bende & band na Vánočních trzích Opava

Jméno organizátora: Vánoční trhy Opava
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
FESTIVAL SLUNOVRAT 2024
náměstí Osvoboditelů, Opava
R3 Jan Lisiecki
Kino Vesmír, Ostrava
HABERA&TEAM – TOUR 100
Ostravar Aréna, Ostrava
C4 Oslavuji
Kino Vesmír, Ostrava
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Dům kultury Akord, Ostrava