PLAYMOBIL VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

PLAYMOBIL VE ZLATÉM JABLKU
Akce pro děti
Web organizátora:
www.zlatejablko.cz/
Další akce ve městě Zlín
Podrobnější informace: Tel.: +420 571 817 111 Mail: info@zlatejablko.cz

Zábavu určenou zejména malým návštěvníkům na druhou polovinu července připravilo zlínské obchodní centrum Zlaté jablko. Hostit bude výstavu hraček Playmobil, která sem zavítá jako na první místo v České republice. Od 17. do 30. července se děti mohou těšit na světy pirátů, princezen a rytířů i na život ve městě.

Jedna z nejoblíbenějších značek hraček na světě ovládne na dva prázdninové týdny obchodní a zábavní centrum ve Zlíně. Díky výstavě stavebnic Playmobil se děti mohou podívat hned do třech různých světech plných her a interaktivních prvků.

Svět pirátů zde zastoupí velká pirátská loď, vězení, maják, pirátské sudy a samozřejmě postava piráta. Svět rytířů a princezen je pohádkovým světem s minikinem, pranýřem, rytířskou vitrínou i postavami princezny a rytíře. Třetí svět představí zajímavosti života ve městě a zavede děti třeba do prostředí školy nebo k hasičům. Jeho součástí bude také velká hrací zóna, interaktivní omalovánky, fotostěna nebo vědomostní kvíz.

Kromě toho se mohou návštěvníci těšit na doprovodnou soutěž o hračky Playmobil. Program bude probíhat v prodejní galerii obchodního centra od pondělí 17. do neděle 30. července.

Další informace na www.zlatejablko.cz.

Jméno organizátora: Zlaté jablko
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce