Ples studentů Právnické fakulty - zahalen tajemstvím

Akce Brno

Ples studentů Právnické fakulty - zahalen tajemstvím
Taneční zábavy a plesy
Web organizátora:
www.elsa.cz/brno
Další akce ve městě Brno

Ples studentů Právnické fakulty - zahalen tajemstvím.

III. ročník Plesu Studentů Právnické fakulty v SONO Centru je tady! Ať už jste nebo nejste studenti práv, dorazte si to s námi užít! Čeká Vás bohatý doprovodný program, hra o ceny a samozřejmostí je taneční parket, na kterém můžete ukázat, co ve Vás vězí.

Cena jednoho lístku je 250 CZK, s místenkou pak 300 CZK. Lístky budou v prodeji od 11.12 do konce semestru, konkrétně během obědové pauzy (12:40 – 13:30) před přednáškovými místnostmi (136, 140) v prvním patře právnické fakulty. Prodej se uskuteční i ve vybrané dny během zkouškového období. Lístky bude možno koupit také na místě (POZOR, lístků je omezený počet, tudíž prodej na místě proběhne pouze v případě, že se nevyprodají už před plesem).

Součástí bohatého programu je i hra o úžasné ceny, jež budou postupně zveřejněny na naší FB události.
Novinkou letošního roku je téma, které provází celý ples! Tento ročník se skryje pod roušku tajemství a záhad, neboť každý z nás bude mít škrabošku! Kdo uteče o půlnoci a kdo zůstane zamaskovaný až do rána? Uvidíme! Můžete být kreativní a vytvořit si svou vlastní škrabošku doma, nápadům se meze nekladou. Pokud se necítíte na vyrábění své vlastní nebo si škrabošku zapomenete doma, bude možnost zakoupit si ji na místě.

Tak si tohle všechno a mnohem víc nenechte ujít! Pozvěte i své přátele a my se na Vás Budeme těšit už 27.2.2018. Doufáme, že se všichni skvěle pobavíme!

ELSA Brno

Místo konání akce: SONO Music Club, Veveří 113, Brno
Datum začátku akce: 27. Února 2018 19:30
Datum ukončení akce: 28. Února 2018 02:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2097N 16.5888E

Případné změny si prověřte na webu akce Ples studentů Právnické fakulty - zahalen tajemstvím.

Jméno organizátora: ELSA Brno
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
KVĚTINOVÝ PLES 2024
Dům kultury, Šumperk