PLES ZOO 2023

Akce Liberec

PLES ZOO 2023
Taneční zábavy a plesy
Další akce ve městě Liberec

PLES ZOO

Tradiční ples v netradičním čase. Přijďte na nejen taneční trénink před Silvestrem.
Téma je Archa Noemova aneb Jsme na jedné lodi, kostýmy jsou vítány! Hrát a zpívat pro vás budou: Excelentní Václav Marek Orchestra, který hraje k tanci i poslechu tu nejlepší hudbu nejen z minulého století. Kapela Aura má v repertoáru hudbu od 50′ let po současnost. Na své si přijdou všechny generace od milovníků Beatles a Elvise až po moderní hudební scénu. Úderná česko-balkánská funky smršť v podání Hitfakers slibuje směs energických hitů Jamese Browna, Boba Marleyho nebo Steveho Wondera v originálních aranžích. A v neposlední řadě oblíbená liberecká Rockabilly/Rock´n´rollová kapela Přehmat.

Václav Marek Orchestra (Velký sál) je excelentní taneční orchestr hrající k tanci i poslechu tu nejlepší hudbu nejen z minulého století. Je složen z respektovaných profesionálních muzikantů zaručujících vysokou uměleckou úroveň hudební produkce.

Kapela Aura (Velký sál) hraje hudbu od 50. let po současnost. Na své si přijdou všechny generace, od milovníků Beatles a Elvise, až po moderní hudební scénu.
Obsáhne všechny chtěné hudební styly a žánry jakými jsou: polky, valčíky, jive, cha cha, rumba, rock and roll, pop, rock, rythm and blues a další...

Hitfakers (Malý sál) hrají údernou česko-balkánskou funky smršť. Směs energických hitů Jamese Browna, Boba Marleyho nebo Steveho Wondera v originálních a nakažlivých aranžích.

Přehmat (Malý sál) liberecká Rockabilly/Rock´n´rollová kapela vystupuje po celé České republice, ale nejvíce v okolí svého domovského města nejen v klubech, ale také na městských slavnostech, bálech a festivalech.


Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
KVĚTINOVÝ PLES 2024
Dům kultury, Šumperk
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha