Po strništi bos pro nevidomé a neslyšící - benefiční projekce

Akce Brno

Po strništi bos pro nevidomé a neslyšící - benefiční projekce
Divadlo, kino
Web organizátora:
www.kinoscala.cz/
Další akce ve městě Brno

Po strništi bos pro nevidomé a neslyšící - benefiční projekce

Kino Aero, Univerzitní kino Scala a Bio Central uvedou společně 4.10. 2017 od 18:00 film Jana Svěráka Po strništi bos v rámci benefiční projekce pro Nadaci Mathilda. Vstupné je dobrovoné. Shromážděná suma poputuje Nadaci Mathilda.
http://www.mathilda.cz


Film bude uveden s popisnou audio stopou v obraze pro zrakově handicapované diváky a zároveň s titulky pro sluchově handicapované.

Producent, distributor a kina se vzdávají všech příjmů z těchto projekcí, a dobrovolné vstupné tak bude kompletně předáno Nadaci Mathilda na podporu filmů pro handicapované diváky.

Chtěli bychom tímto pozvat také diváky bez handicapů, aby se přišli podívat, jak filmy „vidí“ nebo „slyší“ handicapovaní spoluobčané a také, aby pomohli s dobrovolným vstupným.

Film uvede Jan Svěrák v kině Aero a bude tlumočen do znakového jazyka a simultánního přepisu. V Univerzitním kině Scala a Bio Central bude úvod online přenášen na plátno.

Film je pro standardní distribuci v kinech vybaven skrytou audio stopou a skrytými titulky, které mohou handicapovaní diváci využit v kinech vybavených technologií pro jejich zobrazení. Jde o kino Central v Hradci Králové, kino Hvězda v Uherském Hradišti a kino Oko v Šumperku. Více o technologiích pro zrakově a sluchově postižené diváky na www.kinoprokazdeho.cz.

Pro handicapované diváky byl takto film vybaven ve spolupráci s nadací Mathilda, projektem kinprokazdeho.cz, Biograf Jan Svěrák, Altei, UPP a Bioscop.

VSTUPENKY: http://bit.ly/2ffNfTQ

Místo konání akce: Univerzitní kino Scala, Moravské náměstí 3, Brno
Vstupenky: http://bit.ly/2ffNfTQ
Datum začátku akce: 4. Října 2017 18:00
Datum ukončení akce: 4. Října 2017 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1974N 16.6081E

Případné změny si prověřte na webu akce Po strništi bos pro nevidomé a neslyšící - benefiční projekce

Jméno organizátora: Univerzitní kino Scala
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov