Poběž a vytvoř novoroční hradecké srdce!

Akce Hradec Králové

Poběž a vytvoř novoroční hradecké srdce!
Akce pro děti, Sportovní akce
Žižkovy sady, Hradec Králové
Další akce ve městě Hradec Králové

Poběž a vytvoř novoroční hradecké srdce!

1. a tvoje neopakovatelná příležitost roku 2017 přeměnit své silvestrovské předsevzetí "...a od zítra začnu běhat!" či "...a od zítra začnu POŘÁDNĚ běhat!" nebo "...a zítra začínám hubnout a chci zapracovat na kondici!".

V nejpomalejším možném, regeneračním běžeckém tempu (klidně i prokládaném chůzí) se s námi přijď proběhnout a vytvořit tak na trase NOVOROČNÍ HRADECKÉ SRDCE ! :-) :-)

Délka trasy je hluboko pod 4 km, ofi-čas nebudeme měřit, trať bude značena 10 cm papírovými terčíky se symbolickým srdcem a je nejen vhodná pro běh a chůzi jednotlivců, ale i partiček tvých kamarádů, celých rodin vč. dětí! :-)

Akce je OPEN a je ZDARMA ! :-)

Tzn., že je určena pro všechny, které běh baví, ať již patří mezi běžecké hobíky z té či oné běžecké skupiny a kroužku resp. tréninkové grupy, pro věčné začátečníky, pokročilé nebo dokonce výkonnostní borkyně a borce, kteří si trasu mohou dát klidně i vícekrát či ve svém tempu.

Uvítáme a postaráme se i o všechny z vás, pro které to bude úplně PRVNÍ běh nebo běh po "strašně dlouhé době-od základky :-) :-) ", běh, který určitě nastartuje TVOJI LÁSKU K BĚHÁNÍ, jako se to stalo nám ! :-)))

Prostě vemte s sebou kamarády, přátele, rodinné příslušníky, domluvte se v jobu a doražte si vyčistit tělo, mysl a srdíčko od roku minulého a nastartovat společně rok NOVÝ, rok 2017! :-)

SRDCE je motorem našeho těla, symbolikou lásky a tolerance.

Nastartujeme tedy i své běžecké appky v mobilech, smart hodinky a pokusíme se všichni, aby námi absolvovaná trasa zobrazila a co nejvíce připomínala TO NAŠE HRADECKÉ NOVOROČNÍ SRDCE! :-) :-)
Vše budeme následně posílát do komentů pod tuto událost a společně pak vybereme jedno zobrazení, které se bude nejvíce líbit! :-)
Jeho majitel/ka pak získá voucher na "1 měsíc individuálního běžeckého koučinku START & RUN!" :-) :-)

Budu rád za vaše šíření této údálosti všemi směry, info kanály a prostředky, sdílejte a lajkujte, ať si to společně užijeme před novoročním obídkem! :-)))

Událost budu doplňovat dle potřeby o aktuální organizační info.

Těším se na vás všechny!!!!

Saki Martin, trenér
"START & RUN!"

Individuální běžecký koučink
Hradec Králové
#RunningCoachHradecKralove

E: hradec.running.coach@gmail.com
T: 736 240 667

Místo konání akce: Žižkovy sady, Hradec Králové
Datum začátku akce: 1. Ledna 2017 10:00
Datum ukončení akce: 1. Ledna 2017 12:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.2118N 15.8353E

Případné změny si prověřte na webu akce Poběž a vytvoř novoroční hradecké srdce!

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Hankův dům, Dvůr Králové nad Labem
Dětský den
KD Střelnice, Vrchlabí