Podleská Tlapkiáda 2019

Akce Praha

Podleská Tlapkiáda 2019
Jiné akce
Další akce ve městě Praha

Podleská Tlapkiáda 2019

Srdečně vás zveme do PESOPARKu na již druhý ročník Podleské Tlapkiády.

Podleská Tlapkiáda je výstava pojatá jako výstava na zkoušku. Posuzování probíhá jako na klasické psí výstavě. Pejskové se předvádí v pohybu a ve výstavním postoji. Nebude chybět ani prohlídka zubů a prohmatání pejska. Posuzovat však budou zkušení kynologové a chovatelé, nikoliv oficiální rozhodčí. Nemějte však obavy, jde především o to, abychom si to všichni užili. U nás se hodnotí především charisma a originální vzhled, souhra majitele se psem a povaha. Důležitá je také celková kondice psa. A snaha se cení dvojnásob :-).

Čas mezi jednotlivými kategoriemi můžete vyplnit funny soutěžemi, které jsme si pro vás a vašeho psího kámoše připravili a chybět nebude ani tolik oblíbená tombola o hodnotné ceny.

Celá akce se odehraje v našem nově zařízeném, moderním areálu PESOPARK. Který vám nabídne občerstvení, moderní zázemí, odkládací boxy pro vašeho psího kámoše, v případě teplého počasí psí brouzdaliště i posezení se slunečníky a parkování v areálu zdarma.

Na akci se můžete těšit také na prodejní stánky našich sponzorů a charitativní obchůdky pozvaných depozit a spolků, o kterých vás budeme informovat průběžně.

PROPOZICE A VÍCE INFO: http://bit.ly/2Jrz4IP
FORMULÁŘ K REGISTRACI: http://bit.ly/2YBZpHo
PROGRAM: https://www.facebook.com/pesopark/photos/gm.919283181768451/2420057884927996/?type=3&theater

Číslo účtu k platbě startovného: 141219743/5500
Variabilní symbol: 7777
Poznámka: Tlapkiáda + Jméno (registrovaného)


*na akci bude pořizována fotodokumentace a videodokumentace*

sobota v 9:00 až 16:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce