PODZIMNÍ NIGHT SHOPPING VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

PODZIMNÍ NIGHT SHOPPING VE ZLATÉM JABLKU
Jiné akce
Web organizátora:
www.zlatejablko.cz/
Další akce ve městě Zlín
Podrobnější informace: Tel.: +420 571 817 111 Mail: info@zlatejablko.cz

Nákupy a zábava – to je Night shopping ve Zlatém jablku. Ten podzimní se uskuteční v pátek 21. října od 20 do 23 hodin. Na jeho návštěvníky čekají nejen výhodné ceny, ale také velkolepá show plná superhrdinů, odvážných artistických čísel a hudebních vystoupení. Večerem provedou moderátoři Tomáš Zástěra a Naomi Adachi. Chybět nebude ani welcome drink a tematické občerstvení.

Podzimní night shopping v obchodním a zábavním centru Zlaté jablko ve Zlíně je vítanou příležitostí, jak zahájit nákupy vánočních dárků nebo si udělat radost novým trendy oblečením a zároveň ušetřit. V pátek 21. října od 20 do 23 hodin zde nabídnou obchody nákupy s výhodnými slevami. Nakupování mohou návštěvníci proložit sledováním zábavného programu. Tentokrát bude k vidění show plná superhrdinů a komiksových postav i dechberoucí artistická čísla.

Kromě toho je připravena fashion show představující aktuální módní trendy nebo hudební vystoupení zpěvačky Annabelle, která získala cenu Objev roku Anděl 2022. Celým programem provede Tomáš Zástěra, moderátor Evropy 2 a účastník reality show Survivor, a Naomi Adachi, moderátorka a obyvatelka vily Love Island.

Místem pro pořízení fotografií z Night shoppingu bude selfie zrcadlo, ve kterém se budou moci lidé vyfotit sami nebo v doprovodu hostesek v kostýmech. K osvěžení poslouží tematické občerstvení, welcome drink a skvělé koktejly.

Další informace na www.zlatejablko.cz.

Jméno organizátora: Zlaté jablko
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HYPNOTIZÉR
Lidový dům, Vsetín
Chomutovské slavnosti
Městský park, Chomutov
Burza minerálů
Radniční park, Most
Královský košt Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín