Pohádková říše zahalená do čokolády

Akce Kamenice nad Lipou

Pohádková říše zahalená do čokolády
Akce pro děti, Divadlo, kino, Slavnosti
Pohádková říše Fábula, Masarykova 362 , Kamenice nad Lipou
Další akce ve městě Kamenice nad Lipou
Kdy jindy vzít děti na výlet do Pohádkového království Fábula, než při týdnu čokolády. Spojením dětských atrakcí, divadla, živých pohádkových bytostí, marcipánových a čokoládových dílen a spousty sladkých i jiných dobrot, to vše na tvářích vašich dětiček vykouzlí ten nejšťastnější výraz. Připraveny jsou také workshopy, ukázky cukrářského umění, výstava čokolády, stánkový prodej a další.

Není člověka, který by nemiloval čokoládu!

Myslíte si, že v letních horkých dnech nebudete mít na čokoládu ani pomyšlení? Omyl! Ochladíme vás ledovými čokoládovými nápoji, koktejly a čokoládo-zmrzlinovými kombinacemi ve všech možných variantách. Přijďte si užít celodenní zábavu a doprovodný program pro děti i dospělé. Čekají vás workshopy, degustace, vaření s čokoládou, výstava a prodej čokolády, cukrovinek a fábulových dobrot. V tvořivých dílničkách si můžete vyzkoušet práci s marcipánem i originální čokoládové nápady.

Váš výlet a rodinná zábava bude opravdu bohatá, protože pohádková vesnička skřítka Fábuly má připravené samozřejmě i tradiční prohlídky pohádkového sklepení a spoustu volnočasových aktivit pro děti i rodiče, jako např. obří společenské hry, mini ZOO, království hlavolamů, zámecké bludiště, atd.

Festival čokolády v pohádkové říši osladí i tematická divadelní představení, jako: Jak se Otesánek přejedl čokoládou, Jak koťátko mělo chuť na čokoládové mlíčko, O čokoládovém koblížku, či Čokoládová chaloupka a Ježibaba. A komu už za celý den u Fábuly poleze čokoláda ušima, může zabloudit do hostince u loupežníka Bambitky. Tam si totiž na sladkosti moc nepotrpí a na stůl vám donesou pořádný kus masa.

Areál zábavního parku Pohádkového království skřítka Fábuly je pro prázdninový festival čokolády jako stvořený. Nachází se totiž venku i pod střechou a některé prastaré budovy říše skýtají takový chládek, že i v těch nejteplejších dnech vám u nás bude nádherně.

Jestli tedy nevíte, kam o víkendu s dětmi, zvolte celodenní výlet do Pohádkové říše Fábula.

Jméno organizátora: Pohádková říše Fábula
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Rodinný den v sadech
Městské sady, Pelhřimov
Břeclav dětem 2024
areál pod zámkem, Břeclav