POKÉTOUR VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

POKÉTOUR VE ZLATÉM JABLKU
Akce pro děti
Web organizátora:
www.zlatejablko.cz/
Další akce ve městě Zlín
Podrobnější informace: Tel.: +420 571 817 111 Mail: info@zlatejablko.cz

V sobotu 2. září zaplní obchodní a zábavní centrum stanoviště spojená s fenoménem japonské hračky Pokémon. V rámci PokéTour se zde fanoušci mohou zúčastnit unikátní burzy sběratelských karet, zapojit se do soutěží, kvízů nebo tomboly. Na zájemce čeká po celý den i výuka karetní hry Pokémon TCG a spousta dalších aktivit.

Inteligentní kapesní příšerky, které mají dle svého typu unikátní schopnosti, fascinují děti i dospělé už skoro tři desetiletí. A právě s nimi si budou mít příležitost užít tuto sobotu den plný zábavy malí i velcí návštěvníci Zlatého jablka.

Pro sběratele, kteří budou mít zájem vyměňovat, nakupovat nebo prodávat kartičky z vlastní sbírky připravili organizátoři také burzu. K zakoupení však budou i kartičky nové. Na místě poradí expert, jak poznat falešné kartičky od pravé.

Akce je určená také zapáleným fandům a hráčům karetní hry Pokémonů, ale třeba i začátečníkům, kteří se teprve chystají na svůj první zápas. Pod vedením trenéra se zde totiž budou vyučovat právě základy této karetní hry.

Pro nejmenší děti bude potom k dispozici speciální dětský koutek s omalovánkami, tvořením nebo projekcemi seriálu Pokémon.

Návštěvníci také mohou celý den soutěžit o ceny, hrát bingo nebo ověřovat své znalosti o všem, co se pokémonů týká ve speciálním kvízu. Vyvrcholením PokéTour ve Zlíně bude také vyhlášení tomboly.

Celodenní program pro milovníky Pokémonů bude připraven zdarma v přízemí prodejní galerie obchodního centra 2.září 2023 od 10 do 18 hodin.

Více na www.zlatejablko.cz

Věděli jste, že:

- název pokémon vychází z japonského Poketto Monsutá – kapesní příšerky, v angličtině Pocket Monsters.

- pokémoni jsou velmi inteligentní bytosti, které rozumí lidské řeči, ale nepoužívají ji

- dle svého typu mají různé schopnosti (telepatie, možnost otrávit, uspat, zapálit apod.)

- mnohé postavičky v Pokémonu jsou založeny na podobě skutečných pravěkých tvorů, zejména dinosaurů a dalších.

Jméno organizátora: Zlaté jablko
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce