Poletíme? (album release)

Akce Praha

Poletíme? (album release)
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Poletíme? (album release)

Skupina Poletíme? vydá v roce 2024 novou studiovou desku. Po šesti letech! A to si zaslouží pořádnou oslavu v podobě největšího samostatného koncertu v dosavadní historii kapely. Šesté studiové album vyjde před prázdninami roku 2024, takže všichni fanoušci budou mít možnost si album řádně naposlouchat a přijít si ho pak společně zazpívat s kapelou do Lucerny! Bude to jedinečný koncert, tak si jej nenechte ujít!
Poletíme? umí odlehčenou formou vyprávět o složitých a smutných věcech tak, že jejich koncerty dýchají barevnou náladou, svižnou rytmikou a tanečními kreacemi publika. Diváci se budou smát, výskat, tančit nebo přeběhne jim mráz po zádech, když v písni pojmenují jejich problém. Vtipné, poetické a přímočaré texty jsou totiž devízou kapely. Poletíme? se bezpečně zařadili ke špičce české hudební scény. Jejich koncerty bývají po celé republice narvané a za dobu své existence se stali koncertní jistotou, která umí roztančit všechny věkové kategorie bez rozdílu.

Kapelníkem, zpěvákem, textařem a zásadní osobností kapely je charismatický výtvarník Rudolf Brančovský. Umělcův netrénovaný hlas stojí na podiu stejně sebejistě jako starý kapitán dávné plachetnice pevně rozhodnutý obeplout svět. Jeho posádku pak tvoří sedm mořských vlků, kteří přesně vědí, co mají dělat, aby bláznivá plavba dopadla dobře. Přes fakt, že lodě plují na vodě, se posádka nevzdává naděje, že jednou s touto plachetnicí poletí.

20.00

Začátek akce: 17.10.2024
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
DROPKICK MURPHYS
Lucerna - Velký sál, Praha
FREDDIE - CONCERT SHOW 26.05.2024
Divadlo Radka Brzobohatého, Praha
FREDDIE - CONCERT SHOW 13.05.2024
Divadlo Radka Brzobohatého, Praha