POLICE SYMPHONY ORCHESTRA

Akce Pardubice

POLICE SYMPHONY ORCHESTRA
Koncerty
Další akce ve městě Pardubice

POLICE SYMPHONY ORCHESTRA

Takhle zní Police Symphony Orchestra v nový sezoně! 27. ledna 2024, Pardubice, Enteria arena. Zatím největší koncert odstartuje výjimečný a nadupaný rok. Bude to plný radosti, barevnosti, kuráže, příběhů a snů.
Banda 65 muzikantů, 40 sborových zpěváků a oblíbení sólisté rozburácí hokejovou halu s novým repertoárem. U mrazivých dojáků zamáčknete slzu, hned potom vám párty pecky odpálí dekl a rozhýbou boky. Hrát v orchestru a zpívat ve sboru je prostě cool.

Police Symphony Orchestra
Sbor Police Symphony Orchestra Josef Fečo, Vendula Příhodová, Karolína Soukupová / zpěv Joel Hána, Jáchym Svoboda / dirigenti Lukáš Hrubeš / sbormistr Přijďte si užít symfonickou hudbu a pořádně zafandit. Na slyšenou v lednu!

Police Symphony Orchestra jsou muzikanti, zpěváci, dobrovolníci a srdcaři z Police nad Metují. Pankáči mezi symfoniky, kteří šíří hudební euforii na každém kroku. Možná díky svému netradičnímu složení, energii i repertoáru od klasiky po Billie Eilish.
Hudbou sbližují stovky lidí, pomáhají a tvoří nezapomenutelné zážitky. Stihli vyprodat Lucernu, vystoupit na safari, hrát na vlnách Radiožurnálu i železničních nádražích, v době pandemie v amplionech městských rozhlasů po celé republice, v obřím šapitó i v O2 areně, ve skalách, na Velkém finále Smetanovy Litomyšle, kam přivezli jako překvapení francouzskou zpěvačku Zaz. Skrze benefiční projekty věnovali už přes 3 miliony korun na pomoc potřebným. Mezi uměleckými spoluprácemi PSO září jména jako Tomáš Klus, Jan Cina, Marta Kubišová, Lucie Výborná, Losers Cirque Company, Divadlo Járy Cimrmana, skladatel Jan Lstibůrek, básník a textař Robin Král nebo členové Baletu Národního divadla.

19:30

Začátek akce: 27.01.2024
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HABERA&TEAM – TOUR 100
Enteria Aréna, Pardubice
Alice Cooper 2024
Enteria Aréna, Pardubice
HABERA&TEAM – TOUR 100
Enteria Aréna, Pardubice
Alice Cooper 2024
Enteria Aréna, Pardubice