Pragovka jinak

Akce Praha

Pragovka jinak
Festivaly
Pragovka, Praha
Další akce ve městě Praha

Pragovka jinak

Pragovka jinak je společenská událost nejen pro milovníky umění, která proběhne v rámci doprovodného programu festivalu Zažít město jinak 17. 9. od 17.00 hodin v areálu bývalé továrny Praga ve Vysočanech. V návaznosti na úspěšnou akci Kolben Open, kdy otevřelo své ateliéry přes 15 umělců, a slavnostní zahájení provozu dvou galerií současného umění chce Pragovka pozvat především své sousedy.

Pragovku jinak poznají návštěvníci, když nahlédnou do expozic nově vzniklé galerie Depo v přízemí budovy E a o patro výše umístěné White Pearl Gallery. V obou prostorách se uskuteční komentované prohlídky vedené samotnými vystavujícími umělci (Michal Škapa, Ondřej Vyhnánek, Ondřej Reichel a Adam Štech), kteří přiblíží jak svoje motivy tvorby, tak i koncepci výstav a nastíní aktuální výtvarné trendy.

Komentované prohlídky doprovodí videoprojekce a „Společenský picnic“ v režii umělců majících v Pragovce ateliéry. Chybět nebude historicky první ochutnávka pro tuto příležitost vytvořeného Pragovka drinku a umělecky pojatý catering.


Pro více informací o výstavách či Pragovce Art District navštivte:

www.pragovka.com
depogallery.wixsite.com/depogallery/current
www.whitepearl.gallery

Již teď se těšíme na viděnou!

Místo konání akce: Pragovka, Kolbenova, Praha
Datum začátku akce: 17. Září 2016 17:00
Datum ukončení akce: 17. Září 2016 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.109N 14.513E

Případné změny si prověřte na webu akce Pragovka jinak

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce