Pražský pohár ICN 2017

Akce Praha

Pražský pohár ICN 2017
Sportovní akce
Další akce ve městě Praha

Pražský pohár ICN 2017

V rámci ČSNS dlouhodobě přemýšlíme, jak dostat naturální kulturistiku a fitness ještě více do povědomí veřejnosti a hledáme k tomu i správné partnery.
V tuto chvíli Vám s velkou radostí můžeme oznámit, že jsme v tomto směru udělali další významný krok a jeho výsledkem je konání prvního ročníku soutěže v naturální kulturistice a fitness mužů, žen a dětí s názvem PRAŽSKÝ POHÁR ICN 2017. Promotéry této akce jsou Lukáš Hrubý a Tomáš Procházka.
Tato mimořádná akce je společným pořadatelským počinem České Společnosti pro Naturální Sport (ČSNS), obchodního centra GALERIE BUTOVICE a renomovaného fitness centra JATOMI.
Společně přeneseme v sobotu 7. 10. 2017 naturální kulturistiku a fitness přímo do komerčních prostor obchodního centra Galerie Butovice v Praze. Znamená to mimo jiné, že naši fanoušci ani návštěvníci Galerie Butovice neplatí žádné vstupné. I díky tomu očekáváme Vaši hojnou účast a bouřlivou podporu sportovců, kteří se mohou těšit na velmi zajímavé a hodnotné ceny…!
Samotná soutěž samozřejmě proběhne podle pravidel ČSNS/ICN Czech Republic. Nejlepších 5 sportovců v každé kategorii získá možnost startu na soutěži ICN European Natural Cup 2017, která se koná o týden později ve velkém sále hotelu Thermal v Karlových Varech.
To není vše! Chystáme i 3 kategorie pro členy JATOMI Fitness a dokonce 2 společné kategorie napříč účastníky!!!
K vidění budou Motocykly Harley Davidson a také několik exhibičních vystoupení.
Těšte se spolu s námi a již nyní si rezervujte sobotu 7. 10. pro návštěvu matičky Prahy 

Místo konání akce: Galerie Butovice, Radlická 117, Praha
Datum začátku akce: 7. Října 2017 10:00
Datum ukončení akce: 7. Října 2017 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0481N 14.3545E

Případné změny si prověřte na webu akce Pražský pohár ICN 2017

Jméno organizátora: ICompete Natural Czech / ČSNS
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce