Přednáška: Nootropika

Akce Praha

Přednáška: Nootropika
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Praha

Přednáška: Nootropika

S tím, jak je naše společnost stále více zaměřená na podávání maximálního výkonu (při studiu, práci či podnikání), přibývá lidí, kteří pociťují, že jejich psychický výkon není takový, jaký býval nebo jaký by potřebovali.

Zatímco v minulosti se snižování psychického výkonu dotýkalo pouze starých lidí, dnes se objevuje již mnohem dříve: Neschopnost se soustředit, zastřené myšlení, špatné vybavování z paměti, nedostatek motivace do práce a mnohé další.

Nootropika jsou chytré drogy 21. století, většinou přírodní látky, které Vám umožňují tyto problémy řešit, přetočit hodiny určující stáří Vašeho mozku o dobrých deset let zpátky a především dostat Vás na úplně novou hladinu psychického výkonu.

Neurohacking, jak se nový obor zaměřený na snahu co nejvíce zvyšovat svůj psychický výkon jmenuje, se po letech konečně dostává i do České republiky a na našem trhu se tak konečně objevují první efektivní formy mozkových stimulantů - nootropik.

Dnes jich existuje již několik desítek (přes 60) z toho dobré dvě třetiny jsou u nás stále neznámé nebo dokonce zakázané.

Přednáška Nootropika: Maximalizace psychického výkonu Vám poskytne návod na to, jak si vybrat vhodná nootropika či jejich kombinaci nejen na základě Vašich cílů, respektive problémů, ale také na základě faktorů, které nejsou běžně při jejich užívání brány v potaz, ale přitom stojí za tím, proč na někoho fungují a na někoho ne. Mezi tyto faktory patří:

-Váš temperament a typ osobnosti.
-Neurotransmiterová dominance a deficience.
-Genová výbava.

Přehled témat bude postupně doplňován

Přednáška Nootropika: Zvyšování psychického výkonu
Datum a čas konání: 17. 3. 2018 10:00-14.00
Vstupenky zde: goo.gl/PKSxCF

Místo konání akce: Praha, Praha
Vstupenky: http://risebyperformance.cz/nootropika/
Datum začátku akce: 17. Března 2018 10:00
Datum ukončení akce: 17. Března 2018 14:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0833N 14.4167E

Případné změny si prověřte na webu akce Přednáška: Nootropika

Jméno organizátora: Performance training
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce