PRIME ORCHESTRA - ROCK SYMPHO SHOW

Akce Hradec Králové

PRIME ORCHESTRA - ROCK SYMPHO SHOW
Koncerty
Další akce ve městě Hradec Králové

PRIME ORCHESTRA - ROCK SYMPHO SHOW

PRIME ORCHESTRA - ROCK SYMPHO SHOW 2023
Nová ROCK SYMPHO SHOW 2023 - legendární rockové hity 20. a 21. století v originální reinterpretaci inovativního crossoverového orchestru - PRIME ORCHESTRA! Tato hudební show je skutečnou senzací! Bouře emocí a dojmů, drajv a šílená energie!

ROCK SYMPHO SHOW je skutečným zážitkem a vyvolala bouři nadšení po celé Evropě. Četné rozhovory, publikace a televizní reportáže podnítily zájem o otázku - jaký by měl být moderní orchestr? Každý, kdo byl na koncertě Prime Orchestra, zná odpověď!
Nová ROCK SYMPHO SHOW 2023 jsou 2 hodiny čistého hudebního adrenalinu 35 hudebníků a zpěváků na pódiu! Je to nová zářivá show, noví zpěváci, nové hudební experimenty a samozřejmě oblíbené skladby, které se již staly značkou Prime Orchestra. Orchestr vypadá velmi stylově. Světelná show a speciální efekty přivádějí diváky do varu, když se hrají oblíbené skladby THE PRODIGY, NIRVANA, THE BEATLES, DEEP PURPLE, LED ZEPPELIN, MR BIG, KISS, QUEEN, AC/DC, METALLICA, COLDPLAY, EVANESCENCE a další. Prime Orchestra si vytvořil svou obchodní značku z coververzí a mash-upů světových hitů a soundtracků v autorské úpravě a zabalil je do zářivých vizuálů. Dokonce i dirigentovu interakci s publikem můžeme směle zařadit do nového žánru symfonického stand-upu, který přivádí diváky do extáze bez jediného slova. Za srozumitelnou prezentací stojí tvrdá práce a profesionalita týmu PRIME ORCHESTRA. Složení orchestru 21. století už zdaleka není klasické: rocková kapela, zpěváci, sbor, smyčcové, dechové a bicí skupiny a dokonce i live DJ sound effects. Výsledek: Za 9 let - dvě desítky programů a více než tisíc koncertů, plné sály po celém Evropském kontinentu i mimo něj.

Finanční prostředky vybrané na koncertech budou použity na pomoc lidem trpícím ruskou vojenskou agresí na Ukrajině.

19:00

Začátek akce: 16.10.2023
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ROCK FOR PEOPLE 2024
Park 360, Hradec Králové
THE BACKBEAT BEATLES (UK)
Petrof Gallery, Hradec Králové
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum ALDIS , Hradec Králové