Pris & Dukla - RWLS - Jazz Tibet Club

Akce Olomouc

Pris & Dukla - RWLS - Jazz Tibet Club
Koncerty, Zábava, párty
Web organizátora:
www.wave.cz
Další akce ve městě Olomouc

Pris & Dukla - RWLS - Jazz Tibet Club

Dorazte na březnovou Radio Wave Live Session v Olomouci. Vstup je zdarma.

- - -

Pris
https://adecrepitude.bandcamp.com/

Dvojice Pris, kterou tvoří gotickým vokálem obdařený Lukáš Grygar a studiový kouzelník Tomáš Tkáč, stojí za první velkou českou deskou roku 2018. Debut kapely tvořené dvěma spolubydlícími nese poetický název Naše večery a předkládá posluchačům melancholické, česky zpívané songy na pomezí indie rocku, elektronických experimentů a niterného folku. Aktualizovaná odpověď na kapelu Oceán, která musí lahodit třeba i posluchačům Houpacích koní, přinese svoje srdce na dlani i na Radio Wave Live Session.

- - -

Dukla
https://dukla.bandcamp.com/

Lukáš Vydra a Josef Hradilek, polovina indie kytarové kapely Mayen, stojí za novým hudebním projektem Dukla. Duo pražských hudebníků v hlavním městě během loňského léta nahrávalo materiál, který vydali ve formě šestiskladbové nahrávky Vinohrady. Písničky k ohni, jak sami svůj debutový počin uvedli na Facebooku, jsou žánrově podobné dream popu domovské kapely Mayen, přesto se dvojice uchyluje k trochu intimnější lo-fi atmosféře a hlavně českým textům plným nostalgických vzpomínek na lásky ze sídlišť, mezi kterými se ale objevily i úryvky z prací básníků Jana Zábrany a Borise Pasternaka.

- - -

Série Radio Wave Live Sessions představuje to nejzajímavější z domácí scény prostřednictvím komorních koncertů pořádaných střídavě v Praze a v regionálních klubech. Záznamy z koncertů jsou odvysílány vždy v pořadu Stage na Radiu Wave (každou sobotu ve 23h) a videozáznam je možné zhlédnout také na YouTube Radia Wave. https://goo.gl/zTbfU6

Místo konání akce: Jazz Tibet Club, Sokolská 48, Olomouc
Datum začátku akce: 21. Března 2018 20:00
Datum ukončení akce: 21. Března 2018 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 49.5962N 17.2522E

Případné změny si prověřte na webu akce Pris & Dukla - RWLS - Jazz Tibet Club

Jméno organizátora: Radio Wave
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce