Putování po betlémech

Akce Blansko

Jiné akce
Další akce ve městě Blansko

Putování po betlémech

Druhý ročník putování po betlémech v ulicích našeho města Blanska. Zveme na procházku městem spojenou s výstavou a šifrovací hrou. V mnoha výlohách a exteriérech města se objeví betlémy, připomínající vánoční událost narození Ježíše. Druhý ročník této akce odstartuje 23. 12. 2021, kdy přichází do našeho města světlo z Betléma, betlémské světlo, díky skautům. Posledním dnem tohoto ročníku pak je 6.1. 2022, kdy do ulic vychází tříkráloví koledníci zastupující Charitu.

Součástí letošního ročníku bude opět rodinná hra. V letošním roce budeme luštit citát. Soutěžíme o zajímavé ceny (knihy, puzzle, ...)
Už nyní víme o místech, kde betlémy najdete: Obchůdek pro děti, Papírnictví Holemý, OK POINT, nám. Prodejna Steinhauser, COCO COFFEE, Obuv Creative, KAPO vlasová kosmetika, Potraviny Jena, Informační kancelář Blanka, Pekařství DOPES, Studio Ina, Vyřezávaný betlém pod vánočním stromem na nám. Republiky, Starožitnictví Čech, Obuv Vesna, Expal s.r.o., Muzeum Blanenska p.o., farní areál u kostela sv. Martina.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce