Queenie v Divadle Kalich

Akce Praha

Queenie v Divadle Kalich
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Queenie v Divadle Kalich

Bude to již 3 roky, kdy Queenie na prknech Divadla Kalich uskutečnili své první představení. Od té doby pravidelně vyprodávají každou show v tomto oblíbeném pražském divadle. Tentokrát se mimo jiné můžete těšit na ochutnávku dramaturgie, kterou kapela chystá pro svůj velký koncert v O2 areně, a také zde oslaví již 14 let od svého vzniku.

Koncert opět plně využije technického zázemí divadla, včetně pódiovou konstrukce a show ve stylu klubových koncertů Queen.

Suverénně nejúspěšnější Queen tribute kapela v České republice a jedna z nejuznávanějších Queen tribute kapel na světě. Precizní ztvárnění písní této legendy světového rocku v původních aranžích a tóninách, absolutní technická dokonalost a perfekcionismus.

To vše jsou Queenie v čele se zpěvákem Michaelem Kluchem, kteří si zakládají na přesném a autentickém pojetí písní Queen, a to ve špičkové kvalitě v dobových kostýmech. Definují žánr, v němž se hudebně realizují, jako koncertní divadlo. Všechny písně jsou hrány živě v původních tóninách a na autentické nástroje, čímž se kapela odlišuje od mnohých jiných kapel tohoto hudebního oboru.

Pódium jedné z nejvýraznějších a nejnavštěvovanějších pražských scén není frontmanovi kapely neznámé, neboť se zde představil v hlavních rolích muzikálů Rent a Touha.

Zavítejte na originální koncert špičky revivalového žánru.

Vstupenky k zakoupení na webových stránkách Divadla Kalich:

https://www.divadlokalich.cz/repertoar/94-queenie-/

Začátek akce: 12. 2. 2020 19:00:00
Konec akce: 12. 2. 2020 21:30:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce