RaidLight Moldavský půlmaraton, horský kros přes Pramenáč

Akce Moldava

RaidLight Moldavský půlmaraton, horský kros přes Pramenáč
Sportovní akce
Moldava, Ústí nad Labem Region, Moldava
Další akce ve městě Moldava

RaidLight Moldavský půlmaraton, horský kros přes Pramenáč

Vyběhněte na krátkou trasu 7 km nebo si závod prodlužte na 14 km s přeběhem Pramenáče. Největší vytrvalkyně a vytrvalci si mohou zvolit trasu 24 km s přeběhem Pramenáče, zajímavým úsekem postupnému mírného 6 km dlouhého klesání až do Domaslavického údolí a následným stoupáním lesním úvozem na Vrch tří pánů. Tato trasa je nejnáročnější trasou jara i podzimu na Moldavě. Vše také jako běh se psem. Rádi na startu uvidíme i MTB a koloběžky !
Titulární partner Raidlight CZ/SK francouzská trailová speciálka, výhradní prodejcem pro ČR je norskamoda.cz . Určitě potěšíme pěknými cenami na jaře i na podzim. Ceny z oblasti výživy dodá partner akce Diochi spol. s r.o. , zároveň je první novinkou pitný režim DIOCHI na občerstvovačkách - přírodní iontový nápoj DIOCEL Biominerál !
Dalšími partnery Nakladatelství Mladá fronta www.kniha.cz, pěkné knihy jako ceny také potěší ! Důležitým partnerem je Olympia Teplice , největší regionální centrum. Díky Olympii můžeme realizovat i předzávodní EXPO, na informacích si budete mít možnost vyzvednout pár partnerem startovní balíček (čip + číslo).
Partnerem také Realitní vyhledávač eReality.cz !
Díky podpoře obce Moldava si můžeme opět dovolit spustit velkoplošnou Mobilní obrazovka CZ , přehledné on-line výsledky ihned po doběhu, perfektní prezentace pro partnery a efektní záběry z trati a prostoru startu a cíle.
Vaše výkony měříme IronTime čipová časomíra !
Do startovního balíčku přidáme aktuální číslo mediálního partnera Svět běhu , dále Časopis Sféra, RUN magazine i časopis SvetOtdooru.cz Spolupracujeme se SportCentral.cz .

Místo konání akce: Moldava, Ústí nad Labem Region, Moldava
Vstupenky: http://moldavsky-pulmaraton.webnode.cz/
Datum začátku akce: 8. Května 2017 12:00
Datum ukončení akce: 8. Května 2017 16:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.7167N 13.65E

Případné změny si prověřte na webu akce RaidLight Moldavský půlmaraton, horský kros přes Pramenáč

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Sportovní den
Náměstí Přemysla Otakara II., Vysoké Mýto
T-Mobile Olympijský běh
Městské sady, Pelhřimov
Jilemnice v pohybu
areál Kuvajt, Jilemnice
Skutečská sedmička
Areál městských sportovišť, Skuteč