Rainbow Run & Rainbow Fest Ostrava 2024

Akce Ostrava

Rainbow Run & Rainbow Fest Ostrava 2024
Festivaly, Sportovní akce, Zábava, párty
Další akce ve městě Ostrava

Rainbow Run & Rainbow Fest Ostrava 2024

Festival, který vám obarví život

Rainbow Fest je festival plný barev pohybu a československých hvězd. Rainbow Fest vznikl z původního projektu Rainbow Run, který se během 9 let vyvíjel tak, že z čistě běžecké akce se stal festival, který už obarvil přes 50 000 lidí a proto jsme se rozhodli zachovat pohyb, ale dát vám více muziky a barevného programu. Na Rainbow Festu vás tedy čeká běh, zábavní zóny, barevný program a více muziky.

Rainbow Run pro vás máme v podobě:
• 1 km Rainbow Run Kids (medaile + 1 házecí zóna) • 2 km Rainbow Run Family (medaile + 3 házecí zóny) • 5 km Rainbow Run (medaile + 5 házecích żón) • novinka Rainbow Run Neon 2 km (medaile + svítící tyč)

Brány jubilejních 10. narozenin Rainbow Festu se otevřou v 11:00 a celý program jsme sestavili tak, že nebude vědět kam dříve skočit :-). Kdyby náhodou jsme se někde netrefili do vašeho gusta, tak mrkněte na naše vytuněné zábavní zóny. Od 11:30 hod. do 14:30 hod. se můžete proběhnout duhovými zónami v Industriálním prostředí Dolních Vítkovic s trasami Rainbow Run Kids 1 Km, Rainbow Run Family 2 Km a Rainbow Run 5 km. A na večer, máme pro Vás připravenou novinku. Ve 21:00 hod. startuje Rainbow Run Neon 2 Km, kde na trase Vás budou čekat světelné a možná i trošku strašidelné překvapení. Rainbow Fest začíná od 15:30 hod., a že to bude hukot. První vystoupí Ostravská kapela Neminem a věští se jim budoucnost jako kapele Kryštof. Následně Vám k 10. narozenínám představíme naši Hymnu, kdy společně s ní a Duhovým Nebem obarvíme Dolní Vítkovice. A kdybyste měli málo barev tak budou následovat Duhové Hasičáky. Podvečerní program jsme obohatili o stand up komika a kouzelníka Richarda Nedvěda a poté už vystoupí jeden z nejpopulárnějších interpretů dnešní doby Ben Cristovao. Večerní program tak tady budeme Neonová párty s DJ LOWOU a následná aftérka do půlnoci.

11:00

Začátek akce: 25.05.2024
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Kinderland Ostrava 2024
Výstaviště Černá louka, Ostrava
CAVEMAN
Kino Luna, Ostrava
Cirkulum 2024
Slezskoostravský hrad, Ostrava
Mirai Summer Fest
Slezskoostravský hrad, Ostrava
Festival Zdraví a Duše 2024
Výstaviště Černá louka, Ostrava