Rest a Strapo

Akce Olomouc

Rest a Strapo
Koncerty, Zábava, párty
Další akce ve městě Olomouc

Rest a Strapo / Sklub Olomouc

Čeká nás večer s českou a slovenskou rapovou špičkou  do Sklubu totiž v polovině dubna dorazí Strapo & Rest! Pár věcí už společně upekli a jejich fanoušci dobře vědí, že tato dvojice vždy znamená zaručenou kvalitu  

Rest funguje na české scéně už od roku 2006 a aktuálně je členem Ty Nikdy labelu. Podílel se na dvou společných studiových deskách labelu a vydal i tři sólové, ta nejnovější je z roku 2018 a jmenuje se Restart. Do paměti se mnoha fanouškům nesmazatelně vryl tracky Balkónovka a Čas hulit. S rokem 2019 se rozloučil stylově a po svým, trackem Díky, kterej produkoval JEHA.

Strapo je dvojnásobným šampionem celoslovenské soutěže Artattack Freestyle Battle, který poprvé vyhrál už v 17 letech. První album MC, který věděl příliš přišlo na řadu už o rok později. Hostovali na něm Chutkass a Ektor. Kariéru freestylera ukončil v roce 2010, loučil se skladbou Musím ísť. V červnu roku 2012 vydal album s názvem 23, na kterém pracoval s českým producentem Emeresem. Druhá deska následovala v roce 2015 a dostala název Versus. Během svojí dosavadní kariéry sesbíral taky několik nominací v různých slovenských hudebních cenách.

Začátek akce: 18. 4. 2020 21:00:00
Konec akce: 19. 4. 2020 2:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce