Rhythm of the Dance

Akce Ostrava

Rhythm of the Dance
Koncerty
Další akce ve městě Ostrava

Rhythm of the Dance

Irská taneční a hudební skupina Rhythm of The Dance se poprvé představí v České republice, přiváží originální irský tanec a hudbu v podání těch nejlepších tanečníků a muzikantů.

Skupina Rhythm of The Dance pořádá světové turné na oslavu 25. výročí svého založení. Představení plné skvělých hudebníků, kteří hrají LIVE na pódiu, hvězdných vokalistů a stepařských mistrů světa přináší zcela strhující zážitek. Show pulzuje v rytmu světových stepařských šampionů, živé kapely a nádherné choreografie. Jejich show si vysloužila standing ovation více než 7 milionů nadšených diváků v 50 zemích světa.
Nabitý program zve diváky na cestu irskou historií od starověku plného legend a mýtů, až po moderní, městské Irsko pulsující životem a mladými talenty. Bohatá jevištní technika ještě umocňuje až magickou atmosféru celého představení. Nejnovější produkce Rhythm of The Dance vychází z kořenů irského tance Sean-Nós, což znamená starý původní taneční a hudební styl, až po moderní formy tance i hudby, které známe dnes. Rhythm of the Dance v Česku představí tradičně zakořeněnou autentickou irskou kulturu, tanec a hudbu, a to vše LIVE ve strhujícím rytmu rychlých stepařských kroků.

20:00

Začátek akce: 12.11.2023
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
M4 Smetanova Libuše II
Divadlo Jiřího Myrona, Ostrava
R3 Jan Lisiecki
Kino Vesmír, Ostrava
C4 Oslavuji
Kino Vesmír, Ostrava