Richard Müller & Band - To nejlepší tour

Akce Liberec

Richard Müller & Band - To nejlepší tour
Koncerty
Dům Kultury Liberec, Liberec
Další akce ve městě Liberec

Richard Müller & Band - To nejlepší tour

Po obrovském úspěchu posledního turné, se Richard Müller vydává opět na koncertní pódia, kdy pro svoje fanoušky připravil „To nejlepší Tour“ v šansonových úpravách. Nejkrásnější Richardovi balady si tak můžete užít v komorní atmosféře a nových aranžmá. Nenechejte si ujít hity jako Milovanie v daždi, Rozeznávám, Rieka či Koniec Světa v podání akustických hudebních nástrojů jako jsou klarinet, flétna nebo kontrabas, které spolu s rytmickou sekcí dotváří neopakovatelný hudební zážitek. Richard Müller se s „To Nejlepší Tour“ na podzim zastaví ve 14 českých městech.
„Nápad udělat „To Nejlepší Tour“ vznikl celkem přirozeně. V minulém roce jsme hráli program „15 roků bez Filipa“ to znamená písně, které pro mě napsal Jaro Filip. Dva roky před tím jsme hráli a cappella výběr písní, které jsme pro tento formát připravili. A když mě lidé neslyšeli tři zpívat moje nejznámější písně s kapelou, rozhodli jsme se, že připravíme program mých největších hitů. Je to přirozené pokračování někdejšího „Potichu Tour“, které mělo velký ohlas. Protože mi všichni říkají, že mi nejvíce svědčí šansonový projev, bude následující turné především v tomto duchu,“ prozradil Richard Müller.
Richard vystoupí se svojí kapelou, se kterou se už připravuje ve zkušebně. Bude ho doprovázet kytarista Peter Markuljak, klávesista Matej Benko, kontrabasista Martin Gašpar, Michal Žáček, který hraje na dechové nástroje a bubeník Juraj Kuchárek.
„Je to radost hrát s lidmi, které znám. Jsme sehraní a užíváme si to. Už se velmi těšíme, jak vyrazíme mezi fanoušky. Já to opakuji stále dokola, ale jestli někdo tvrdí, že mu přízeň fanoušků nedělá dobře, tak lže. Mě to naplňuje. A naplňuje mě i to, že náš program udělá lidem dobře. Že je na ty dvě nebo tři hodiny dostaneme do jiného světa, že si odpočinou. Je to souznění …“ vyznal se Richard Müller.
S „To Nejlepší Tour“ se Richard Müller s kapelou zastaví během podzim ve 14ti českých městech. Sérii komorních koncertů odstartuje 14 října v Ostravě. Vstupenky jsou k dispozici v síti TICKETPORTAL a na pokladnách divadel a kulturních domů.

14. 10. OSTRAVA - Dům kultury
16. 10. PRAHA 2x - Hybernia
1. 11. KARLOVY VARY - Hotel Thermal
3. 11. PLZEŇ - Měšťanská Beseda
5. 11. ČESKÉ BUDĚJOVICE - DK Metropol
7. 11. ÚSTÍ NAD LABEM - Severočeské divadlo
8. 11. ČESKÁ LÍPA - KD Crystal
11. 11. PARDUBICE - Východočeské divadlo
12. 11. NÁCHOD - Divadlo Dr. J. Čížka

Místo konání akce: Dům Kultury Liberec, Soukenné náměstí 613, Liberec
Vstupenky: https://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=1308602
Datum začátku akce: 13. Listopadu 2016 19:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.7656N 15.0533E

Případné změny si prověřte na webu akce Richard Müller & Band - To nejlepší tour

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce