Richard Reynolds

Akce Česká Lípa

Richard Reynolds
Zábava, párty
Další akce ve městě Česká Lípa

Richard Reynolds l support Sound Shakes l Luxor FTC

★ RICHARD REYNOLDS je dj a producent elektronické taneční hudby, který patří mezi nejúspěšnější producenty a djs v České Republice. Jeho produkce byla již podpořena světovými jmény jako Hardwell, Marcell Woods, Andrew Rayel, Dzeko & Torres, Nari & Milani, Tom Swoon. Vystoupil na světoznámé Chorvatské Zrce Beach v Clubech jako Papaya Club (aktuálně 20. nejlepší club světa), Aquarius Club a Kalypso Club. Pravidelně vystupuje na nejznámějším českém tanečním open air festivalu Mácháč, v nejlepším slovenském clubu Ministry Of Fun a je rezidentem známého pražského clubu Retro Music Hall. Spojení pozitivní energie, propracovanosti a komunikace s publikem. Příprava vlastních mashupů, bootlegů a editů na každé jeho vystoupení jsou důvodem proč Richard Reynolds patří mezi nejvíce bookované a oblíbené české djs u nás a proč stojí zato navštívit jeho vystoupení.

Support DJ:
★ SOUND SHAKES je projekt tvořený DJem Karlem Jarošem a EDM producentem Tomášem Hanzlem. Začátky jejich uskupení sahají do roku 2012. Prvním úspěchem bylo v roce 2014 zařazení tracku „Mentality Word“ do hitparády na tanečním rádiu s názvem SeeJay, kde se umístil na prvním místě hned po několika dnech. V tentýž rok vydali skladbu Rainbow u největší SK nahrávací společnosti Active Melody, se kterou se skladba dostala i na prodejní portál Beatport a iTunes. Další úspěšnou skladbou byla v roce 2015 Raise & Dance která má již přes 10 tisíc poslechů. Zatím nejúspěšnější vydanou skladbou byl remix na Bingo Players který si získal podporu od předních jmen tuzemské taneční scény.
Hraní se věnují od začátku roku 2015 a od té doby stihli vystoupit po boku hvězdného dua VICETONE na Slovensku, vyhrát DJ Contest do prestižního pražského klubu DUPLEX nebo se stali rezidenty legendárního klubu Ateliér.
Sound Shakes jste mohli slyšet také v těchto klubech: Duplex, SUNPARK, La Fabriqa, NOX Music Club, Gimlet Music Bar, Level Music Club, Bílý Kámen, Ateliér, Hobe Music Hall, Hany Bany Praha, Střelnice Jablonec, Staré Lázně,.... Jejich sety jsou plné energických EDM tracků a hip hopových mashupů. V produkci a hraní se zaměřují především na originalitu.

★ Vstupné: 70 Kč

Místo konání akce: LUXOR FTC, Roháče z Dubé 494, Česká Lípa
Datum začátku akce: 23. Září 2016 21:00
Datum ukončení akce: 24. Září 2016 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.6914N 14.534E

Případné změny si prověřte na webu akce Richard Reynolds l support Sound Shakes l Luxor FTC
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce