Rituál Znouzectnost + Našrot

Akce Loket

Rituál Znouzectnost + Našrot
Koncerty
Další akce ve městě Loket

Rituál Znouzectnost + Našrot

Sál 150kč

Znouzectnost rock-punk / Plzeň
https://www.facebook.com/pouzenouze/
http://www.znc.cz/cz-novinky/

Založena roku 1986 - po návratu /z tehdy povinné dlouleté vojenské služby/ členů skupin Ball Bearing /Caine- dvoutónová kytara a zpěv/ a Zastávka Mileč / Déma - kytar a zpěv, Jožžin - bicí a zpěv/, přibírají podobnými aktivitami nedotčeného /Goldu - baskytara, zpěv/ a začínají psát v naprosté většině nové písně, nechtíc stavět na svých bývalých projektech.

Našrot hardcore-crossover / Havlíčkův Brod
http://www.nasrot.cz/
https://www.facebook.com/nasrotnasrot/

...jedna z nejdivočejších českých HC-crossoverových part, před revolucí téměř kultovní soubor všech ochmelků, grázlů a jiných pochybných existencí. Na jejich koncerty chodili svorně a pospolu máničky, punkeři i skini a nebylo mezi nimi žádných bouří.

NAŠROT stylově vycházeli z Dead Kennedy´s a The Who a výsledkem pak bylo typicky české pojetí hard core - velmi rychlé a krátké palby s hospodskou tématikou. Hospoda a chlast kapelu doprovázely stále a důsledně, takže mnoho koncertů skupina neodehrála díky častým alkoholovým indispozicím. V samotném roce vzniku byla kapela dokonce známa více svými opileckými excesy než hudbou. V této souvislosti se vždy hovořilo o našroťáckém soundu jako o "pub core".

Začátek akce: 20. 3. 2020 20:00:00
Konec akce: 20. 3. 2020 23:45:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce