RIVA STARR (IT) at Roxy Prague

Akce Praha

RIVA STARR (IT) at Roxy Prague
Koncerty, Zábava, párty
Roxy Prague, Praha
Další akce ve městě Praha

RIVA STARR (IT) at Roxy Prague

RIVA STARR @ Roxy
Pá/Fri 4/11 start: 22.00
DJs: Riva Starr (Snatch! / Hot Creations / Defected)
support: Manio, Slater, Zu
2nd stage: Adam & Nicola Cloud all night long
http://rivastarr.com
http://soundcloud.com/rivastarr

Riva Starr aka Stefano Miele - tento horkokrevný jižan, sídlící v Londýně je nejen velmi respektovaným Djem a producentem, ale také majitelem populárního labelu Snatch! Records, jehož styl nezná žádná žánrová omezení.
Jeho schopnost roztočit libovolný taneční parket mu přinesla pozvání na celou řadu zásadních světových festivalů od Glastonbury přes Fuji Rock až po Tommorrowland. Pod značkou jeho labelu Snatch! hostil také vlastní stan na Creamfields, a kromě mnoha dalších úspěchů předskakoval také koncertu Jamiroquai v Privilege na Ibize. Mezi různorodé umělce, se kterými spolupracoval patří např. Horace Andy, Arthur Baker nebo Fatboy Slim, jako remixér se pak předvedl v případě takových jmen jako jsou Wiley, London Grammar nebo Groove Armada.
Díky jeho nenasytnému hudebnímu apetitu a pozoruhodnému talentu se mu již podařilo zplodit již několik smash hitů, nicméně stále produkuje i kvalitní tracky, vydávané těmi nejlepšími undergroundovými labely jako jsou Dirtybirt, Hot Creations nebo Saved. Mezi jeho velké příznivce patří taková jména jako Adam Beyer, Annie Mac a Pete Tong, díky kterému byl hostem již několika BBC1 Essential Mixů.
Co se týká jeho Djského umění, můžete se těšit na pořádnou nálož dunivých tech-house beatů, okořeněných porcí přesných a nápaditých mixů, které vás nenechají ani na chvíli v klidu, takže neváhejte a pojďte to s Rivou roztočit už v pátek, 4.listopadu v Roxy!

Místo konání akce: Roxy Prague, Dlouhá 33, Praha
Vstupenky: https://goout.net/cs/listky/riva-starr/let/
Datum začátku akce: 4. Listopadu 2016 22:00
Datum ukončení akce: 5. Listopadu 2016 06:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0906N 14.4258E

Případné změny si prověřte na webu akce RIVA STARR (IT) at Roxy Prague

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce