Robert Křesťan se skupinou Druhá tráva

Akce Brno

Robert Křesťan se skupinou Druhá tráva
Koncerty
Kulturní středisko Omega (Musilka), Brno
Další akce ve městě Brno

Robert Křesťan se skupinou Druhá tráva

Tradiční novoroční koncert.

DRUHÁ TRÁVA letos SLAVÍ 25 LET!

Přední česká kapela Druhá tráva, která se během let odchýlila od původního moderního bluegrassu k nadžánrovému výrazu, slaví čtvrt století na scéně. Rok oslav odstartovala vydáním kompletu DVD/CD/zpěvník nazvaném In Concert, které bylo příznivě přijato jak posluchači, tak i kritikou.

Těšit se můžete na excelentní výkony nejsilnější sestavy Druhé trávy, ve které se kromě zpěváka Roberta Křesťana sešli bendžista Luboš Malina, dobrista Luboš Novotný, kytarista Emil Formánek, kontrabasista Tomáš Liška a bubeník Kamil Slezák. Aktuální koncertní program Druhé trávy zahrnuje průřez tvorby kapely z celé doby existence skupiny s důrazem na skladby ze studiových alb Marcipán z Toleda, Dylanovky a Pojďme se napít.


Druhá tráva vznikla v roce 1991. Od počátku mixuje několik hudebních stylů: bluegrass, folk i rock. Vydala osmnáct alb v Čechách i USA, je několikanásobným držitelem ocenění APH Anděl v kategorii Folk a Country. Pravidelně absolvuje turné po Spojených státech včetně koncertování v centru nejen country hudby v Nashvillu.

Místo konání akce: Kulturní středisko Omega (Musilka), Musilova 2a, Brno
Datum začátku akce: 28. Prosince 2016 19:30
Datum ukončení akce: 28. Prosince 2016 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2098N 16.6298E

Případné změny si prověřte na webu akce Robert Křesťan se skupinou Druhá tráva

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce