ROCK CASTLE 2023

Akce Moravský Krumlov

ROCK CASTLE 2023
Jiné akce, Koncerty
Další akce ve městě Moravský Krumlov

ROCK CASTLE 2023

Mezinárodní rockový open air ROCK CASTLE se zrodil v nejtěžší době, kdy celý svět zasáhla nečekaná pandemie, který s sebou přinesla spousty zákazů a nařízení, vč. zákazu zpívání a vůbec konání kulturních akcí. A právě v této době se z píle a naděje na lepší budoucnost zrodil ROCK CASTLE festival.

Tento 3denní srpnový rock-metalový svátek se letos uskuteční už potřetí! Lidé i umělci si k tomuto festivalu vytvořili neuvěřitelně vřelý vztah. Jeho příjemná, pohodová letní atmosféra, zajímavá dramaturgie a nádherný, přírodní festivalový areál v prostředí stinného zámeckého parku v malebném historickém městečku MORAVSKÝ KRUMLOV přímo vybízí k návštěvě. Nově zrekonstruovaný zámek, u něhož se festival koná navíc ve svých útrobách skrývá a ochraňuje slavné a jedinečné velkoformátové dílo mistra Alfonse Muchy – Slovanská Epopej, kterou můžete při návštěvě festivalu rovněž obdivovat!

3. ročník festivalu ROCK CASTLE se letos uskuteční ve dnech 17. – 19. 8. 2023 opět v zámeckém parku v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ a soupiska dosud potvrzených kapel už nyní dost přesvědčivě láká a slibuje opět fantastický festivalový závěr léta!

Těšit se můžete na kapely:
HAMMERFALL, U.D.O., AMARANTHE, ALESTORM, BEAST IN BLACK, DORO – 40th Anniversary Show, GLORYHAMMER, VISIONS OF ATLANTIS, EVERGREY, RAGE, NERVOSA, BRAINSTORM, SERIOUS BLACK, TWILIGHT FORCE, SERENITY, DYNAZTY, SKÁLMÖLD, DRAGONHAMMER, FROZEN CROWN, TRI STATE CORNER, EVIL INVADERS, YE BANISHED PRIVATEERS, GATE CRASHER, EAGLEHEART, RIMORTIS a mnoho dalších.

Co dodat? Jste srdečně zváni na 3 pohodové letní dny, do překrásného parku okolo zámku v MORAVSKÉM KRUMLOVĚ, kde uslyšíte tu nejlepší muziku, a uvidíte mnoho energií nabitých show, užijete si nejen spoustu zábavy, ale i příjemný relax ve stínu vzrostlých stromů s chutným nápojem a bandou přátel okolo. 17. – 19. srpna 2023 – 3. ročník festivalu ROCK CASTLE! Těšíme se na vás!

Zakončete letní festivalovou sezónu stylově! Na ROCK CASTLE 2023!

Začátek akce: 17.08.2023
Konec akce: 19.08.2023
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce