Rock'n'Roll Night @Fléda

Akce Brno

Rock'n'Roll Night @Fléda
Koncerty, Zábava, párty
Fléda Club, Brno
Další akce ve městě Brno

Rock'n'Roll Night @Fléda

Štěpánská párty v rytmu rock’n’rollu! Naskočte s námi na parádní hudební jízdu do časů, kdy tempo noci udával nablýskaný jukebox. Náš párty „jukebox“ přivede na pódium domácí kapelu The Fireballs a pražské trio Twisted Rod. Z vinylů nám hity 50. a 60. let zahraje DJ Tchichiman. Čekají nám kvalitní hity, které prověřil čas!

The Fireballs
je autentická kapela, která nás vrátí zpět do 50. let. V jejím podání nás čeká klasický rock’n’roll s přesahem do RnB a jump swingu a máme se opravdu na co těšit, protože tito hudebníci ví, jak se dělá pořádná hudební show. Svědčí o tom i více jak osm set vystoupení doma i v zahraničí. V roku 2003 vydali The Fireballs album On Fire, v roku 2011 desku Pozdě či na knap, a před dvěma lety album Lotsa Rhythm. Kapela byla také uvedena do Síně slávy českého Rock’n’rollu. A není pochyb, že to bude pořádný nářez.

Twisted Rod
je jedna z nejlepších domácích rockabilly skupin. Pražské trio má na kontě debutové album Bring it on Home a letošní novinku Boozin‘ and Boppin‘. Twisted Rod dobře znají nejen v domácích klubech, kde pravidelně hraje, ale i například v sousedním Slovensku. A co pro nás mají kluci připraveného na Štěpána? Energickou hudbu inspirovanou 50. roky!

DJ Tchichiman
Žádná cédéčka, žádné mp3, ale jehla na vinylu, vinyl na gramofonu a rum na stole. Člen Prague city lovers DJs nám namixuje chytlavou směs rock’n’rollu, punk rocku, či ska.

26. 12. (pondělí)
Start: 21:00 hod.
Vstup: 150 Kč

Partneři: Radio R, Kulturio, informuji, Brno City, Vychytané.cz, Kudy z nudy, GoOut.cz, InfoDnes.cz - internetová reklama, práce, kulturní akce, zpravodajství

Místo konání akce: Fléda Club, Štefánikova 24, Brno
Datum začátku akce: 26. Prosince 2016 21:00
Datum ukončení akce: 27. Prosince 2016 04:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.21N 16.604E

Případné změny si prověřte na webu akce Rock'n'Roll Night @Fléda

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce